Facebook Pixel «Όταν τιμωρείσαι, αλλάζεις πιο εύκολα...»
| 2012-10-22 22:01:00

«Όταν τιμωρείσαι, αλλάζεις πιο εύκολα...»

«Όταν τιμωρείσαι, αλλάζεις πιο εύκολα...»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα την ομοιογένεια του Ολυμπιακού, μετά την ήττα των «πρασίνων» στο ΟΑΚΑ, ωστόσο σημείωσε πως μέσα από τα λάθη μπορείς πιο εύκολα να διορθωθείς. Εξήγησε και γιατί δεν έπαιξε πολύ ο Σχορτσανίτης...

«Ήταν γενικά ένα κακό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε προβλήματα στις περιστροφές στο πικ εν ρολ. Φάγαμε 40 πόντους, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την άμυνά μας και καταφέραμε να τους περιορίσουμε σε ένα σημείο. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι κι εμείς ήμασταν πολύ άστοχοι, αλλά πολλοί από τους παίκτες μας δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένοι. Ο Ολυμπιακός πήρε το μομέντουμ στο πρώτο μέρος και έβαλε πολλά μεγάλα σουτ στο τέλος των επιθέσεων σκοτώνοντας την ψυχολογία μας. Εμείς τώρα είμαστε στη δημιουργία, έχει μακρύ δρόμο το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά ομοιογένειας και φάνηκε στο παρκέ. Έχουμε να δείξουμε πολλά πράγματα στο βίντεο. Όταν τιμωρείσαι είναι πιο εύκολο να αλλάξεις κάποια πράγματα», τόνισε.

Αναφορικά με το λιγοστό χρόνο συμμετοχής του Σχορτσανίτη, δήλωσε: «Είχαμε τεράστιο πρόβλημα στην άμυνα και δεν βάζαμε σουτ. Ο Σόφο έβγαζε την μπάλα έξω, αλλά δεν έμπαιναν τα σουτ και δεν μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό το πλάνο. Ο Λάσμε μας έδινε ενέργεια και επιθετικά ριμπάουντ».

Για την ατμόσφαιρα είπε: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να γίνονται οι αγώνες σε πιο πολιτισμένα πλαίσια, κάτι που θέλουν και οι διοικήσεις τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags