Facebook Pixel "Δεν κοιμήθηκα τρεις μέρες"
| 2012-10-27 20:38:00

"Δεν κοιμήθηκα τρεις μέρες"

"Δεν κοιμήθηκα τρεις μέρες"

Μετά την πρώτη νίκη του Αρη στο πρωτάθλημα, ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τη σημασία της επιτυχίας ενώ άφησε υπονοούμενα για τον Ηλυσιακό και τον Δημήτρη Παπανικολάου...

"Το παιχνίδι αυτό ήταν τελικός για μας. Ο Δημήτρης Παπανικολάου ήταν από τους πιο έξυπνους παίκτες. Τα περί τρένων, αεροπλάνων, αλόγων, αφορούν την πολιτική μιας ομάδας. Μας πήρε Αθηναίος δημοσιογράφος και μας είπε ότι έρχεται με τρένο ο Ηλυσιακός. Δεν ξέρω αυτό πώς γίνεται. Σέβομαι τον Δημήτρη, το ξέρει. Το πώς τραυματίστηκε στις βολές ο Χάμπτον και μετά πώς έγινε καλά για να κερδίσει παιχνίδι, δεν ξέρω. Πώς ήταν να σουτάρει βολές ο Τζόουνς και μπήκε ο Χατζής. Δεν τα εκτίμησαν αυτά οι διαιτητές.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, η χώρα περνά μεγάλες δυσκολίες, το ίδιο και το μπάσκετ. Όποιοι είναι μαζί θα καταφέρουν να αντέξουν τα προβλήματα, τα οποία θα είναι μεγαλύτερα στη συνέχεια. Θέλει γερό στομάχι. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό το ματς. Δεν κοιμήθηκα 2-3 ημέρες. Ευχαριστώ τους παίκτες και όλο το σταφ και τους διαιτητές που βοήθησαν άθελά τους να βγάλουν οι παίκτες τον χαρακτήρα τους στις τελευταίες φάσεις. Ευχαριστώ και τον κόσμο για τη συμπαράσταση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags