Facebook Pixel Φύγε εσύ, έλα ...κάποιος
| 2012-10-29 11:08:00

Φύγε εσύ, έλα ...κάποιος

Φύγε εσύ, έλα ...κάποιος

Ο επίλογος στην καριέρα του Τζόι Ντόρσεϊ γράφεται σήμερα με απολογία του ενώπιον της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός σέντερ παραμένει στην Ελλάδα, αλλά πιθανότατα δεν θα παρουσιαστεί αυτοπροσώπως για να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Πιθανότατα ο μάνατζέρ του θα είναι αυτός που θα λογοδοτήσει για λογαριασμό του στον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο, για όσα έγιναν αρχικά το βράδυ της Πέμπτης, με όσα είπε σε συμπαίκτες του κι έγραψε στο Facebook αφήνοντας αιχμές για κάποιους εξ αυτών και τον προπονητή του, όπως και για την αδικαιολόγητη απουσία του από την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντόρσεϊ, δίχως βιασύνη. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πάρουν οποιονδήποτε ψηλό, παρά μόνο κάποιον που θα ταιριάζει στο αγωνιστικό τους πλάνο. Στα γραφεία της ΚΑΕ έχουν φτάσει πάρα πολλές προτάσεις κι εξετάζονται με ενδιαφέρον, αλλά φαίνεται πως επί της παρούσης δεν έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο όνομα. Ίσως περιμένουν και τα τελευταία «κοψίματα» από το ΝΒΑ, καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης αρχίζει το πρωτάθλημα και οι ομάδες οριστικοποιούν τα ρόστερ τους. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατέστησε σαφές πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα έχει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Ντόρσεϊ, δηλαδή καλός ριμπάουντερ και αμυντικός.

Σε ό,τι αφορά στην προσθήκη ενός παίκτη για τις θέσεις «2» και «3», ο Ντιόντε Κρίστμας παραμένει στα υπόψη, ωστόσο δεν αποτελεί προτεραιότητα στην παρούσα φάση η ενίσχυση σε άλλη θέση πλην του ψηλού και εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις παικτών από το ΝΒΑ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags