Facebook Pixel «Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά όπλα...»
Μπάσκετ
| 2012-11-01 18:01:00

«Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά όπλα...»

«Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά όπλα...»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ο οποίος αποθέωσε τους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή σε δηλώσεις του ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ για την Euroleague.

Μιλώντας στην τουρκική έκδοση της ιστοσελίδας του "Eurosport" ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συλλόγους στην Ευρώπη. Ο Δημήτρης Διαματίδης είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, όπως και ο Κώστας Τσαρτσαρής, οι οποίοι αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο πάρα πολλά χρόνια. Επίσης υπάρχει ο Γιόνας Ματσιούλις και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, άρα ο Παναθηναϊκός έχει πολλά όπλα».

Και συνέχισε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και ο στόχος μας είναι να φθάσουμε στη νίκη. Αμφότερες οι δύο ομάδες άλλαξαν πολλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το να συγκρίνεις πως ήταν και πως είναι μόνο προβλήματα προκαλεί. Εμείς, πάντως, παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι».

Και κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός: «Επίσης μιλάμε για έναν παιχνίδι σε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο όπου όλα είναι πιθανά. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ άλλους ομίλους που να είναι τόσοι δυνατοί. Εν ολίγοις, ένας ισορροπημένος όμιλος που δείχνει ξεκάθαρα ότι κάθε αγώνας έχει τα χαρακτηριστικά μίας μάχης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags