Facebook Pixel Χαρτοπόλεμου συνέχεια!
| 2012-11-03 15:32:00

Χαρτοπόλεμου συνέχεια!

Χαρτοπόλεμου συνέχεια!

Σειρά του ΠΣΑΤ να εκδόσει ανακοίνωση-απάντηση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη μετάδοση της Nova...

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών σημειώνει ότι στην περίπτωση που συμβεί σε κάποιον δημοσιογράφο κάτι, καθιστά την πράσινη ΚΑΕ ηθικό αυτουργό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) τονίζει για μία ακόμη φορά κατηγορηματικά πως δεν θα επιτρέψει τις απειλές και τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και εργαζόμενων στον Τύπο. Επειδή η χθεσινή επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς το συνδρομητικό κανάλι Nova για τη μετάδοση του αγώνα μπάσκετ με τη Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ περιείχε σαφέστατες απειλές για τον συνάδελφο Νίκου Παπαδογιάννη που μετέδωσε τον εν λόγω παιχνίδι και επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας και για αυτούς που θα περιγράψουν επόμενα παιχνίδια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθιστούμε σαφές πως για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής σε δημοσιογράφο είτε του συνδρομητικού καναλιού είτε άλλου Μέσου, ηθικός αυτουργός θα είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε πως μετά από παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο για το κύπελλο μπάσκετ στις 4 Οκτωβρίου 2012 άγνωστοι χτύπησαν τον Αντώνη Καλκαβούρα στο πάρκινγκ του κλειστού του Ολυμπιακού Σταδίου. Επομένως θα πρέπει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να είναι πολύ προσεκτική στις ανακοινώσεις της, να μην πυροδοτεί τη βία και ούτε να παραδίδει βορά στις ορέξεις ανεγκέφαλων τους εκπροσώπους του Τύπου
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags