Facebook Pixel «Βραδιά έκπληξης και για εμάς!»
| 2012-11-04 21:38:00

«Βραδιά έκπληξης και για εμάς!»

«Βραδιά έκπληξης και για εμάς!»

Προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ζήτησε από τους παίκτες του να πανηγυρίσουν σήμερα και να ξεχάσουν αύριο το αποτέλεσμα.

«Είναι βραδιά έκπληξης για όλους. Το πιστέψαμε στη διάρκεια της αναμέτρησης, βλέποντας ότι υπάρχει μία πιθανότητα για εμάς. Αυτή τη στιγμή έχουμε τη χαρά της μίας βραδιάς, αλλά πρέπει να ξεφύγουμε απ' αυτή. Ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι η έπαρση και κατ' επέκταση ενός παίκτη και μίας ομάδος. Και πέρυσι το είχα διαχειριστεί με την Καβάλα, καθώς έπειτα τη νίκη μας επί του Παναθηναϊκού ακολούθησε ένας μήνας καταστροφής.

Θα προσπαθήσω να μείνω προσγειωμένος κι εγώ κι οι παίκτες μου. Είχαμε την τύχη σε κάποιες φάσεις, είχαμε καλό αμυντικό ριμπάουντ και λειτουργία κι αυτό που έχει σημασία είναι οι 2 βαθμοί. Τα υπόλοιπα είναι συναισθήματα της μίας βραδιάς»
είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, που είχε πρώτη φορά στην Α1 στη διάθεσή του τον Ζόραν Βρκιτς (σ.σ. απαλλάχθηκε για χρήση απαγορευμένης ουσίας):

«Έχει αλλάξει αισθητά την εικόνα της ομάδος, καθώς είναι καλός παίκτης. Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι μία ομάδα που ακολουθεί κατά γράμμα τους κανονισμούς κι ήταν επιλογή του πρόεδρου και σε αυτή την περίπτωση να ακολουθήσουμε τους κανονισμούς και να μη τον χρησιμοποιήσουμε. Είναι ένα κομμάτι της ομάδας. Θα έλεγα ότι είναι μια εσωτερική μετεγγραφή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags