Facebook Pixel "Τι Παναθηναϊκός, τι ...Ικαρος"!
| 2012-11-06 12:14:00

"Τι Παναθηναϊκός, τι ...Ικαρος"!

"Τι Παναθηναϊκός, τι ...Ικαρος"!

Όταν τα τελευταία 5 χρόνια έχει κερδίσει τον ΠΑΟ με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ο Βασίλης Σίμτσακ έχει δικαίωμα να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση...

Ο άσος του Ίκαρου Καλλιθέας,  έχει κερδίσει τους "πράσινους" με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, την Καβάλα και τώρα με τον Ίκαρο και σχολίασε μέσω του SentraFM:

Για το ρεκόρ που δημιουργεί: «Σίγουρα έχω και τύχη γιατί έχω συνεργαστεί με πολύ καλούς συμπαίκτες και προπονητές, που δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο και είχα τη χαρά να γευτώ τέτοιες νίκες μαζί τους».

Για το πόσο το πίστευε: «Έλεγα στα παιδιά ότι μπορούμε και οι πιτσιρικάδες ρωτούσαν γιατί βλέπουμε βίντεο για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αφού δεν υπάρχει ελπίδα. Κι εγώ τους απαντούσα πάντα υπάρχει ελπίδα και τα καταφέραμε ακόμα μία φορά».

Για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό: «Η μεταμόρφωση είναι καθαρά θέμα προπονητή (σ.σ. Δημήτρη Πρίφτη). Περάσαμε δύο δύσκολες εβδομάδες, γιατί πριν τον Ολυμπιακό ήταν και ο ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε πως είμαστε καινούρια ομάδα. Ο προπονητής μίλησε στους παίκτες, άλλαξε στην προπόνηση τα συστήματα. Χρειαζόμασταν μια καλή εμφάνιση, όχι νίκη, για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να πιστέψουμε ο ένας στον άλλον».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι στην ίδια φάση με εμάς, όχι σαν μέγεθος, γιατί είναι καινούρια ομάδα. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε αυτή τη συγκυρία. Έπαιξε πολύ καλά αρχή και εμείς ήμασταν αγχωμένοι, αλλά είδαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Στη δεύτερη περίοδο όταν τους πλησιάσαμε στους 5 και παρότι ξέφυγαν ξανά, είδαμε πως μπορούμε να τους κοντράρουμε και αυτό είπαμε στα αποδυτήρια. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και μείναμε κοντά στο σκορ. Αυτό που είχαμε σαν στόχο στα τελευταία πέντε λεπτά, όταν το παιχνίδι ήταν περίπου στο «Χ», ήταν να κλείσουμε τους έμπειρους Διαμαντίδη, Σχορτσανίτη και Τσαρτσαρή και να αφήσουμε τα αμαρκάριστα σουτ των άλλων που δεν έχουν εμπειρία».

Για τη συνέχεια του Ίκαρου: «Πάντα είναι δύσκολο μετά από τέτοια παιχνίδια. Συνεχίζουμε να βλέπουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή, καλούς παίκτες και έναν πρόεδρο που μας τα προσφέρει όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags