Facebook Pixel Ο Αρμστρονγκ φεύγει και έρχεται ο...
| 2012-11-07 12:02:00

Ο Αρμστρονγκ φεύγει και έρχεται ο...

Ο Αρμστρονγκ φεύγει και έρχεται ο...

Δεν έπεισε και την κάνει από τον ΠΑΟ ο Χίλτον Άρμστρονγκ.

Ο Αμερικανός σέντερ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τα συστήματα της ομάδας με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση για αντικατάστασή του.

Μάλιστα οι «πράσινοι» για τη θέση του δεν θα αποκτήσουν σέντερ, καθώς αυτή καλύπτεται από Σχορτσανίτη, Λάσμε, Σκορδίλη και κατά συνθήκη από τον Κώστα Τσαρτσαρή. Εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη είναι να αποκτηθεί ένας πάουερ φόργουορντ με έφεση στο περιφερειακό σουτ.

Ήδη εξετάζονται κάποιοι παίκτες από τις ΗΠΑ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος. Προς το παρόν, στο ματς της Παρασκευής με τη Χίμκι τη θέση του Άρμστρονγκ στη δωδεκάδα θα πάρει όπως συνέβη και την Κυριακή ο Γάιος Σκορδίλης.

Επί της παρούσης δεν υπάρχει απόφαση για απόκτηση γκαρντ. Οι άνθρωποι της ομάδας εξακολουθούν να πιστεύουν στον Ντέργουιν Κίτσεν και ελπίζουν να δείξει σύντομα το καλό πρόσωπο των φιλικών. Ήδη η παρουσία του στο ξεκίνημα του ματς με τον Ίκαρο Καλλιθέας ήταν αρκετά ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Ο Χίλτον Άρμστρονγκ σε 4 ματς Ευρωλίγκας είχε 1,5 πόντο, 0,5 ριμπάουντ και 1 λάθος σε 5:57 χρόνο συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ σε 3 παιχνίδια της Α1 είχε 2,7 πόντους, 2 ριμπάουντ και ασίστ σε 7,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Σίγουρα, λοιπόν, όχι αριθμούς που θα ταίριαζαν σε έναν παίκτη που αποκτήθηκε για να βοηθήσει…

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags