Facebook Pixel Ξέρει από ...τελικούς
| 2012-11-09 14:26:00

Ξέρει από ...τελικούς

Ξέρει από ...τελικούς

Σπύρος Καβαλιεράτος και Θανάσης Ασπρούλιας γράφουν για την ...άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο Μιλανο και την επιστροφή των "ερυθρολεύκων" στις ...περσινές εμφανίσεις.
 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΣ

Απλωσε Pulvo, περιμένει και δουλεύει

Στο Μιλάνο, ο Ολυμπιακός έκανε πασαρέλα... Ενδύθηκε το καλύτερο φόρεμα της βραδιάς, άφησε τα ...μοντέλα της σειράς να περπατούν επί ώρα μοστράροντας τα κομμάτια της σειράς και όταν έφτασε η στιγμή, περπάτησε ο ίδιος στο διάδρομο και το κοινό, απλά τον αποθέωσε. Οι ερυθρόλευκοι, ήταν ένα όμορφο μοντέλο επί 32 λεπτά, αλλά στα τελευταία 8', εμφανίστηκε ως εστεμμένος Πρωταθλητής Ευρώπης, εκτόπισε όχι μόνο τον αντίπαλο, αλλά και τον ...μέτριο εαυτό του και κυριάρχησε κόντρα στην Αρμάνι.

Είναι ένα ματς που δε χρειάζεται σούπερ τακτική ανάλυση. Ούτε βέβαια μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι στην Ιταλία οι ερυθρόλευκοι ήταν υποχρεωμένοι να νικήσουν εξαιτίας της κακής εικόνας των αντιπάλων. Κάθε άλλο... Πριν το ματς, η ταυτότητα του αγώνα, ήταν αδύνατον να διευκρινιστεί. Το Μιλάνο έχει σπουδαίο ρόστερ, αλλά ως ομάδα είναι (πραγματικά) μία από τις χειρότερες της διοργάνωσης. Ωστόσο, η ποιότητα των παικτών σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετή για να κάνει τη ζημιά. Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε μαεστρικά αυτό τον σκόπελο. Χωρίς να λάμψει με την παρουσία του επί 32 λεπτά, αλλά παίζοντας αρκετά καλά για να ρίξει στο καναβάτσο τους αλλοπρόσαλλους ως ομάδα Ιταλούς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags