Facebook Pixel Εθνική, αλλά ...ποια Εθνική;
| 2012-11-13 15:53:00

Εθνική, αλλά ...ποια Εθνική;

Εθνική, αλλά ...ποια Εθνική;

Εξι μέρες πριν τη κλήρωση του Ευρωμπάσκετ, ο Νίκος Παπαδογιάννης στρέφει την προσοχή του στην Εθνική ομάδα και αναρωτιέται ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ζούρου.
 

ΕΡ.: Βλέπεις τον Σπανούλη να φεύγει απ' το γήπεδο καταχειροκροτούμενος από τους Μιλανέζους, παρακολουθείς τον Παπανικολάου και αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να μην αγωνίζεται ήδη στο ΝΒΑ, απ' την άλλη ο Μπουρούσης παραμένει σε εκπληκτική κατάσταση κι ο 12ος παίκτης της Εθνικής το καλοκαίρι στο προ-Ολυμπιακό, ο Μαυροειδής είναι αλάνθαστος. Ακούς απ' τα ανοιχτά μικρόφωνα τον Σκαριόλο να δίνει οδηγίες κόουτς σχολικής ομάδας και αναρωτιέσαι τι στην ευχή πήγε στραβά κι η εθνική αποκλείστηκε απ' τους Ολυμπιακούς Αγώνες; (Fremendog)

ΝΙΚ.ΠΑΠ.: Η ομάδα πήγε στο Προολυμπιακό τουρνουά ανέτοιμη σωματικά και πνευματικά, με προετοιμασία 10 ημερών στα πόδια των διεθνών, ελάχιστες προπονήσεις και το πρόσθετο βάρος του υπερατλαντικού ταξιδιού της. Τρία από τα σημαντικότερα στελέχη της, οι Μπουρούσης, Ζήσης, Φώτσης, έπαιζαν στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος μέχρι τα μέσα Ιουνίου και δεν πρόφτασαν να πάρουν ανάσα. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν τραυματίας και ανήμπορος να προσφέρει. Ελειψε, πάντως, ένα στιβαρό χέρι στα αποδυτήρια και στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags