Facebook Pixel Καλύτερος από πέρυσι
| 2012-11-17 14:36:00

Καλύτερος από πέρυσι

Καλύτερος από πέρυσι

Ο Ολυμπιακός πέρασε από Μιλάνο και Βιτόρια, με αποτέλεσμα να είναι καλύτερος στους εκτός έδρας αγώνες, σε σχέση με την περσινή του παρουσία στην Ευρωλίγκα!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της Κάχα Λαμποράλ και εκτός από την βαθμολογική σημασία του αποτελέσματος, το θετικό ήταν η εμφάνιση των «ερυθρολεύκων». Το τελικό 72-89 αντικατοπτρίζει την εξαιρετική εμφάνιση των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης που έβγαλαν πολύ καλά στοιχεία στο παρκέ και έδειξαν πολύ ανώτεροι από τους Βάσκους. Μάλιστα, η εμφάνιση αυτή ήρθε μια εβδομάδα μετά το επίσης εύκολο «διπλό» στο Μιλάνο επί της Εμπόριο Αρμάνι. Ο Ολυμπιακός και σε εκείνο το ματς είχε παίξει πολύ καλή άμυνα και κατάφερε όχι απλά να κερδίσει αλλά να το κάνει και με εμφατικό τρόπο.

Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές βλέπουμε, δηλαδή, το ακριβός αντίθετο πέρυσι. Στην α' φάση των ομίλων την περασμένη περίοδο η ομάδα του Πειραιά είχε κάνει μόλις μια εκτός έδρας νίκη και αυτή την τελευταία αγωνιστική στη Γαλλία επί της Νανσί, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που αν έχανε ήταν πολύ κοντά στο να μείνει εκτός Top 16. Πριν τον συγκεκριμένο αγώνα είχαν προηγηθεί οι ήττες σε Τουρκία από την Φενέρ, Ιταλία από την Καντού και Ισπανία από Μπιλμπάο και Κάχα Λαμποράλ. Συνεπώς, ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι έχει βελτιωθεί πολύ στον τομέα εκτός έδρας παιχνίδι, αφού πλέον όχι μόνο παίρνει νίκες αλλά τις παίρνει και με εμφατικό τρόπο.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags