Facebook Pixel "Να συνεχίσουμε όπως με Ρεάλ... "
| 2012-11-17 16:12:00

"Να συνεχίσουμε όπως με Ρεάλ... "

"Να συνεχίσουμε όπως με Ρεάλ... "

Στην εικόνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και στα παιχνίδια με Ηλυσιακό και Ίκαρο αναφέρθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, στο paobcblog...

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:

«Είχαμε έναν τελικό μπροστά μας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και με τη δική σας βοήθεια. Αυτή τη φορά παίξαμε όπως έπρεπε με βασικότερο στοιχείο την πίστη στις ικανότητές μας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα ως τώρα ήταν αυτό της αυτοπεποίθησης. Της σιγουριάς και της πίστης στις ικανότητές μας, ατομικά και ως σύνολο. Απλά αυτή τη φορά προσπαθήσαμε με ένταση και καρδιά να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο που βάζαμε εμείς οι ίδιοι στο παιχνίδι μας και στους εαυτούς μας.

Οι δύο αγώνες με τον Ίκαρο και τον Ηλυσιακό βοήθησαν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας προς αυτή την κατεύθυνση. Το παιχνίδι με τον Ίκαρο ήταν μια πολύ κακή παρένθεση, με ένα αποτέλεσμα που μας δημιουργεί πολλά προβλήματα. Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό έδειξε τη διάθεση της ομάδας να μην ξανακάνει λάθη, να προσπαθήσει πολύ περισσότερο και να κάνει πιο σίγουρα και πιο σταθερά βήματα.

Το να πω ότι είναι όλα 100% εντάξει είναι λάθος. Υπάρχει διστακτικότητα ακόμη και φάνηκε ακόμη και στον αγώνα με τη Ρεάλ. Το θέμα είναι ότι βάλαμε εμείς οι ίδιοι επιπλέον προβλήματα στους εαυτούς μας. Λίγο κάποια άσχημα αποτελέσματα στην αρχή, λίγο η πίεση, βάλαμε ένα φράγμα στον τρόπο του παιχνιδιού μας και αυτό φάνηκε και στο παρκέ με ανάγλυφο τρόπο: Όταν έχουμε ένα κακό διάστημα, η ομάδα κατά κάποια τρόπο πέφτει ακόμη περισσότερο. Αυτή τη στιγμή όμως ξέρουμε πως αν συνεχίσουμε έτσι με την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος, την ίδια προσπάθεια σε κάθε αγώνα, αυτό σιγά-σιγά θα φύγει. Αυτή η διστακτικότητα θα φύγει, τα σουτ θα έρθουν πιο αβίαστα και τα παιχνίδια θα γίνουν πιο εύκολα με το χρόνο.

Η δική σας παρουσία δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτή μας την προσπάθεια. Όταν ο κόσμος σε υποστηρίζει είναι από τα καλύτερα συναισθήματα για έναν παίκτη. Βοηθάει πάρα πολύ να ξέρεις ότι ο κόσμος είναι δίπλα σου, μαζί σου και το αισθανθήκαμε και την Πέμπτη που πέρασε αυτό. Η δική του παρουσία σε κάνει να θες να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο, να δώσεις ακόμη περισσότερα και όλη αυτή η θετική ενέργεια που ήρθε από την εξέδρα, βοήθησε συνολικά την ομάδα. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι ξέρουν, αλλά και κάποιοι που μαθαίνουν τώρα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι που έρχεται και μας βοηθά και μας υποστηρίζει.

Κι εμένα με βοήθησε πολύ, παρά το ότι δεν ήμουν 100% εντάξει, όπως προβλήματα αντιμετώπιζε και ο Τσαρτσαρής. Και οι δύο όμως θέλαμε να βοηθήσουμε. Σημασία είχε η νίκη. Δεν είχε σημασία τίποτα άλλο. Άσχετα αν δεν είχα την ικανότητα ή την άνεση να παίξω όπως μπορώ ή όπως θα ήθελα, ήξερα ότι και λίγα λεπτά να μπορούσα να ξεκουράσω κάποιους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή δουλειά, θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Αυτή ήταν η δική μου άποψη και η δική μου απόφαση. Και το ίδιο πιστεύω ήταν και στο μυαλό του Κώστα: Να μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδό έστω και για δύο λεπτά και να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. Είναι από τα στοιχεία που έχουμε ως ομάδα, είμαστε δεμένοι, υπάρχει καλό κλίμα και βοηθάει ο ένας τον άλλον. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να βρεθεί η σωστή χημεία και εντός γηπέδου… Όπως και να συνεχίσουμε στο δρόμο που χαράξαμε στους δύο τελευταίους αγώνες μας…

Σας περιμένουμε κοντά μας στο ΟΑΚΑ…
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags