Facebook Pixel Μπορεί να χαλάσει του Καπόνο;
| 2012-11-18 10:58:00

Μπορεί να χαλάσει του Καπόνο;

Μπορεί να χαλάσει του Καπόνο;

Οι σοβαρές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της συζύγου του Τζέισον Καπόνο έφεραν προβληματισμό στον Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" σεβόμενοι την οικογενειακή περιπέτεια του Αμερικανού φόργουορντ είναι στο πλευρό του και αποδέχτηκαν την αναβολή στην αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα άφιξή του στην Αθήνα. Όμως επειδή το πρόβλημα δεν είναι απλό, οφείλουν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Εφόσον τις αμέσως προσεχείς ημέρες δεν έχουν σαφή εικόνα για το πότε (ή αν) θα είναι σε θέση ο Τζέισον Καπόνο να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στην ομάδα, θα αναγκαστούν να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Ο 31χρονος άσος παραμένει η πρώτη τους επιλογή, αλλά εφόσον ανωτέρα βία τον υποχρεώνει να παραμείνει στις ΗΠΑ ή τουλάχιστον να παρατείνει την παραμονή του σε αυτή, οι "πράσινοι" δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να αναζητήσουν κάποιον άλλο παίκτη.

Άλλωστε τις προσεχείς εβδομάδες κρίνονται πολλά για την πρόκριση στο Top 16 ή ένα καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο. Ήδη γίνεται μία σχετική προεργασία, προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να είναι έτοιμοι για εναλλακτικές λύσεις.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει ότι πάνω που η ομάδα του πήρε μία μεγάλη νίκη τα προβλήματα δεν την αφήνουν σε ησυχία. Η αρχή έγινε με τον τραυματισμό του Κώστα Τσαρτσαρή, ακολούθησε αυτός του Ρόκο Λένι Ούκιτς (αμφότεροι χάνουν σίγουρα το αποψινό ματς με τον ΚΑΟΔ και θα δώσουν αγώνα δρόμου για να παίξουν την Παρασκευή με την Καντού, εκεί όπου αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Μάρκους Μπανκς), ενώ τώρα ήρθε το πρόβλημα με τον Τζέισον Καπόνο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags