Facebook Pixel "Προσοχή στα λάθη..."
Μπάσκετ
| 2012-11-20 18:15:00

"Προσοχή στα λάθη..."

"Προσοχή στα λάθη..."

Ο Παναθηναϊκός παίζει με την Καντού την Παρασκευή στην Ιταλία (23/11) και ο Σωτήτης Μανωλόπουλος επισημαίνει ότι οι "πράσινοι" θα πρέπει να παίξουν με ενέργεια και ηρεμία στην επίθεση και κυρίως να αποφύγουν τα πολλά λάθη...

Αναλυτικά ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη έγραψε στο paoblog.gr:

Καλησπέρα… Η προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με τη Μαπόορο Καντού έχει αρχίσει και ένας ακόμη «τελικός» βρίσκεται προ των πυλών για εμάς, έχοντας να αντιμετωπίσουμε επιπλέον και κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Ταξιδέψαμε στη Δράμα χωρίς τον Ούκιτς, αλλά και χωρίς τον Τσαρτσαρή, είχαμε το πρόβλημα τραυματισμού του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος είχε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι και υπερέβαλλε εαυτό για να για να παίξει και να βοηθήσει, αλλά και τον Λάσμε, ο οποίος είχε πρόβλημα με τα φάουλ από πολύ νωρίς και ουσιαστικά έπαιξε 10 λεπτά. Μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης είχαμε αδειάσει σε ότι αφορά τα αποθέματα ενέργειας. Ο συνδυασμός ήταν πολύ κακός και κάποιοι παίκτες αναγκάστηκαν και πάλι να παίξουν 30-35 λεπτά. Ήταν φυσιολογικό σε μεγάλο βαθμό με αυτά τα δεδομένα να μην έχουμε καλή απόδοση. Θεωρώ ότι στο τέλος δείξαμε ότι παίξαμε ως ομάδα, δείξαμε ψυχραιμία και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Ο επόμενος αντίπαλός μας είναι η Καντού, μια καλή, δουλεμένη ομάδα κάτι που διαπιστώσαμε και στο πρώτο παιχνίδι. Στον πάγκο της βρίσκεται ο ίδιος προπονητής αρκετά χρόνια, είναι σκληρή ομάδα, παίζει καλή άμυνα και είναι μια ομάδα η οποία θα κυνηγήσει τον αιφνιδιασμό μόνο αν έχει ένα πολύ εύκολο καλάθι. Αλλιώς θα παίξει στο μισό γήπεδο. Επιπλέον είναι μια ομάδα πικ εντ ρολ. Έχει πάρα πολύ καλούς σουτέρ όπως ο Αραντόρι, ο Μαρκοϊσβίλι, ο Ματζαρίνο, ο Λιούνεν, όπως και αρκετά καλούς αθλητές όπως ο Τάιους ή ο Μπρουκς. Είναι ομάδα που παίζει πολύ καλά μαζί και προσπαθεί να ελέγξει και μέσα από τη σκληρή άμυνα που παίζουν.

Εμείς πρέπει να μπούμε στο γήπεδο έχοντας την ίδια ενέργεια που είχαμε στον αγώνα με τη Ρεάλ. Θα πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με τους τραυματίες, γιατί είναι σημαντικό να έχουμε λύσεις. Θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας γιατί τα 23 που κάναμε με τον ΚΑΟΔ ήταν πάρα πολλά, θα πρέπει να παίξουμε την άμυνά μας και στην επίθεση να έχουμε ηρεμία, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Θα είναι ένα δύσκολο όσο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο…

Σωτήρης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags