Facebook Pixel Σε καραντίνα για μία φάση! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-11-21 20:42:00

Σε καραντίνα για μία φάση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε καραντίνα για μία φάση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το συγκεκριμένο θέμα να μην γράφτηκε πουθενά, όμως ο Σκύλος το φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύπτοντας πως τρεις διαιτητές της Α1 έμειναν εκτός δράσης για μία εβδομάδα με αφορμή ένα φάουλ!

Ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει την ήττα-σοκ από τον Ίκαρο πριν μερικές εβδομάδες, όμως στο ματς της Γλυφάδας υπήρξε ένα καυτό θέμα που δεν «έπαιξε» πότε! Οι «πράσινοι» φώναζαν για τα σφυρίγματα των Γκούμα, Ξενικάκη και Μπίκα με αποτέλεσμα η εν λόγω διαιτητική τριάδα να πληρώσει τα... σπασμένα της ήττας!

Συγκεκριμένα η φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν στο Τριφύλλι γίνεται στα14,3 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Το σκορ ήταν 68-67 υπέρ των γηπεδούχων, με τον Παναθηναϊκός να έχει την μπάλα στη κατοχή του και ο διαιτητής Ξενικάκης δίνει επιθετικό του Διαμαντίδη στον Κυρίτση και στη συνέχεια ο πρώην «πράσινος» ευστοχεί σε βολές κάνοντας το σκορ 70-67.

Aκολουθήστε τον Sdog Pick n' Scroll στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα καυτά παρασκήνια του μπάσκετ !

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η στήλη του ανανεωμένου Sportdog «Sdog Pick n' Scroll»η τριάδα των διαιτητών Γκούμας, Ξενικάκης και Μπίκας μπήκαν σε καραντίνα μίας εβδομάδας με αφορμή τη συγκεκριμένη φάση, μένοντας εκτός κληρώσεων και στη συνέχεια επέστρεψαν αλλά σε παιχνίδι της Α2!

Αν ήταν σωστό το σφύριγμα ή όχι μπορείτε να το δείτε και να κρίνετε στο βίντεο που ακολουθεί...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags