Facebook Pixel "Kαλύτερη ψυχολογία, αλλά και περιθώρια βελτίωσης"
| 2012-12-05 18:13:00

"Kαλύτερη ψυχολογία, αλλά και περιθώρια βελτίωσης"

"Kαλύτερη ψυχολογία, αλλά και περιθώρια βελτίωσης"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, μέσω του προσωπικού του blog στο paobc.gr μίλησε για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι πράσινοι έχουν πλέον καλύτερη ψυχολογία, αλλά και πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα…

Ελπίζω να είστε καλά… Εμείς από την πλευρά μας έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στο Top16 από την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λουμπλιάνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι σε ότι αφορά αυτό που θέλουμε να δούμε και αυτή την Παρασκευή. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει εδώ και η προσπάθειά μας.

Η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς… Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Είχαμε κάνει λάθη αβίαστα, δεν είχαμε ακολουθήσει το πλάνο. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι τώρα, έχουμε βρει έναν ρυθμό και σίγουρα παίζουμε καλύτερα γενικότερα. Απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα πολύ γεμάτη και από ταλέντο και από εμπειρία. Έχουν παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα πρωταγωνιστικό ρόλο. Επίσης, μπορούν να παίξουν με διαφορετικούς τρόπους. Έχουν αιφνιδιασμό, αλλά μπορούν και να παίξουν στο μισό γήπεδο, όπου έχουν καλό πικ εντ ρολ, αλλά καλό λόου ποστ παιχνίδι με τους ψηλούς, αλλά και περιφερειακούς να μπορούν να ποστάρουν, ενώ έχουν και αρκετούς καλούς σουτέρ.

Γενικά έχουν μια ομάδα γεμάτη. Αμυντικά θα έχουμε πολύ δουλειά και θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην αμυντική μας τακτική, στο πώς θα παίξουμε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και ως σύνολο την ομάδα. Το ίδιο ισχύει όμως και για την επίθεση. Εκεί όπου θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη που είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Είναι η λέξη κλειδί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θεωρώ ότι έχουμε καλύτερη ψυχολογία γενικά ως ομάδα, οι παίκτες έχουν βρει καλύτερη ψυχολογία, έχουμε βρει ρυθμό και παίζουμε καλύτερα, αλλά ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Σίγουρα όμως με το χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι…

Ελπίζω να σας δούμε την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ,

Σωτήρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags