Facebook Pixel «Ιδιαίτερη στιγμή η επιστροφή του Μπατίστ»
Μπάσκετ
| 2012-12-06 18:50:00

«Ιδιαίτερη στιγμή η επιστροφή του Μπατίστ»

«Ιδιαίτερη στιγμή η επιστροφή του Μπατίστ»

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται η Φενέρμπαχτσέ, την οποία υποδέχεται ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (22.00) στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος χαρακτήρισε ιδιαίτερη στιγμή την επιστροφή του Μάικ Μπατίστ, έστω και ως αντιπάλου..

«Η Φενέρμπαχτσε Ούλκερ έχει αλλάξει από τον πρώτο γύρο, με τον προπονητή να κάνει κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να δει κανείς αν παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια της. Από την άλλη, τόσο αυτοί όσο και εμείς έχουμε ήδη πετύχει τον πρώτο μας στόχο που ήταν η πρόκριση στο Top – 16. Και επίσης έχουμε την επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στο ΟΑΚΑ παίζοντας εναντίον του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι ιδιαίτερο από τη στιγμή που αγωνιζόταν εννιά χρόνια εδώ και έχει επηρεάσει πολύ το παιχνίδι της ομάδας.

Περιμένουμε τους οπαδούς μας στο ΟΑΚΑ για να μας υποστηρίξουν. Ο στόχος μας για τον αγώνα είναι να παίξουμε με τον ίδιο ρυθμό που το κάνουμε, χωρίς τη μεγάλη πίεση που είχαν οι παίκτες στα προηγούμενα ματς. Έχουμε περάσει στον επόμενο γύρο, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο στο τέλος της κανονικής περιόδου. Και χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι για να το πετύχουμε αυτό», ήταν τα λόγια του Πεδουλάκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags