08/12/12 - 23:12

Δώρο ανθρωπιάς από Αγγελόπουλους

Δώρο ανθρωπιάς από Αγγελόπουλους
39.991views

Σε μια δύσκολη εποχή, η οικογένεια Αγγελόπολου προχώρησε σε μια κίνηση που αξίζει πολλά συγχαρητήρια δωρίζοντας ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα στον Άγιο Σάββα.

Σε εκδήλωση της αρχαιτότερης και εγκυρότερης ναυτιλιακής εφημερίδας Lloyd’s List “Greek Shipping Awards 2012”, έγινε μεγάλη τιμή στην οικογένεια Αγγελόπουλου.Η εταιρεία Aegean Bulk, η οποία ανήκει στην οικογένεια Αγγελόπουλου τιμήθηκε με το βραβείο Dry Cargo Company of the year 2012 και κατά την παραλαβή της μεγάλης διάκρισης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού ευχαρίστησε για την τιμή, ανακοίνωσε μια μεγάλη δωρεά στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας

«Η κατάκτηση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, απέδειξε ότι ακόμα και την ύστατη στιγμή δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια γιατί μπορούμε να πετύχουμε κόντρα σε όλες τις προβλέψεις. Πιστεύουμε ότι η πατρίδα μας με την βοήθεια όλων μας θα τα καταφέρει», σχολίασε ο συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταχειροκροτούμενος από τους 1000 παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε μια σπουδαία δωρεά στο χώρο της Υγείας: «Στις δύσκολες στιγμές όμως που περνάμε, τα λόγια χάνουν την αξία τους, αν δεν συνοδεύονται από πράξεις. Γι' αυτό το λόγο, ο πατέρας μας, ο αδελφός μου και εγώ αποφασίσαμε, ακολουθώντας το παράδειγμα του παππού μας Παναγιώτη Αγγελόπουλου, να ανακοινώσουμε εδώ τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος (και πιο συγκεκριμένα ενός γραμμικού επιταχυντή) στο Ογκολογικό Νοσοκομείο του Αγίου Σάββα. Σε αυτές τις στιγμές ό,τι και να κάνεις για την τόπο σου είναι λίγο».

Ο παππούς των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είχε δωρίσει ένα αντίστοιχο μηχάνημα στο νοσοκομείο Άγιος Σάββατος το 1976. Το 1998 μάλιστα το είχε αντικαταστήσει με ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας της τότε εποχής. Δεκατέσσερα χρόνια μετά οι Κωνσταντίνος, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προσέφεραν το πλέον υπερσύγχρονο ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα στον Άγιο Σάββα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ