Facebook Pixel «Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης…»
Μπάσκετ
| 2012-12-26 22:30:00

«Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης…»

«Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης…»

Ο προπονητής της Κάχα Λαμποράλ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του TOP16 της Ευρωλίγκα και έστειλε μήνυμα στους παίκτες του, πως δεν πρέπει να προσέχουν μόνο τον Βασίλη Σπανούλη.

«Πλέον όλα είναι διαφορετικά. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η αναμέτρηση με τις δύο προηγούμενες. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, η Μπουέσα Αρίνα είναι μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο και αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο Ολυμπιακός» είπε αρχικά ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε πως «σέβομαι πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει εφτά συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα. Αν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη από τους αντιπάλους μας και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Οι παίκτες μου θα έχουν το ίδιο κίνητρο όπως και σε κάθε άλλο ματς, δεν σημαίνει κάτι πως επειδή έχουμε χάσει δύο φορές από τον Ολυμπιακό θα δώσουμε το κάτι παραπάνω τώρα».

Όσο για το εάν φοβάται περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη τον Βασίλη Σπανούλη, ο Τάμπακ απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης, κάθε παίκτης του Ολυμπιακού χρειάζεται προσοχή. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό το λάθος, πρέπει να τους προσέξουμε όλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags