Facebook Pixel Ένσταση ο Ολυμπιακός!
Μπάσκετ
| 2013-01-19 00:55:00

Ένσταση ο Ολυμπιακός!

Ένσταση ο Ολυμπιακός!

Σε ένσταση θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός για τη νίκη της Σιένα στο ΣΕΦ, εξαιτίας του «παγωμένου» χρονομέτρου δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, εξέλιξη που βοήθησε τους Ιταλούς να πετύχουν το νικητήριο καλάθι.

Ο Ολυμπιακός είχε την τελευταία επίθεση στα χέρια του, αλλά στα -10'' το χρονόμετρο του Σ.Ε.Φ. κόλλησε, κλέβοντας περίπου 2''-3''. Στην εξέλιξη ο Κάιλ Χάινς αστόχησε κάτω απ' το καλάθι κι η Σιένα άδραξε την ευκαιρία και σκόραρε για το τελικό 72-74, αφού τα εναπομείναντα 1,7'' δεν ήταν αρκετό στον Έισι Λο.

Ουσιαστικά δηλαδή οι "ερυθρόλευκοι" υποστηρίζουν ότι το καλάθι του Μπράουν δεν έπρεπε να μετρήσει, γιατί κανονικά είχε τελειώσει ο χρόνος.

Οι ε«ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως το παιχνίδι κράτησε τέσσερα δευτερόλεπτα παραπάνω και αυτό αναφέρουν στην ένσταση που έστειλαν στην Ευρωλίγκα και στην οποία αφού σημειώνουν πως το 72-74 δεν έπρεπε να γίνει ποτέ, ζητάνε την επανάληψη του αγώνα.

Η απόφαση για την έκβαση του αγώνα θα αποφασιστεί εντός εφτά ημερών καθώς ο κανονιασμός ορίζει η απόφαση να βγει πριν την επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags