Facebook Pixel Έφυγε νωρίτερα ο Μπανκς... ελέω Λας Βέγκας!
| 2013-02-06 20:21:00

Έφυγε νωρίτερα ο Μπανκς... ελέω Λας Βέγκας!

Έφυγε νωρίτερα ο Μπανκς... ελέω Λας Βέγκας!

Ένα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αμερικάνο, έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, χωρίς ωστόσο να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Βλέποντας κανείς τον Μάρκους Μπανκς να αποχωρεί από τον πάγκο του Παναθηναϊκού πριν το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο και να κατευθύνεται στα αποδυτήρια, το μυαλό του αμέσως θα πήγαινε σε κάτι όχι και τόσο καλό για την ομάδα. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας...

Ο Αμερικάνος άσος, αν δεν υπήρχε ο τελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, τώρα θα βρισκόταν στις ΗΠΑ, προκειμένου να διευθετήσει ένα οικογενειακό του θέμα. Λόγω του ντέρμπι όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι έμεινε στην χώρα μας, δίνοντας το παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού... Ωστόσο με κάποιο τρόπο έπρεπε στις 17:30 να βρισκόταν στο ξενοδοχείο της ομάδας, προκειμένου να μιλήσει από σταθερό τηλέφωνο με το Λας Βέγκας.

Έτσι, λίγο μετά τις 17:00 και ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη, αποχώρησε από τον πάγκο του «τριφυλλιού» και έφυγε για το ξενοδοχείο, έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τους ανθρώπους της ομάδας και τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags