Facebook Pixel Με ένα πόνο έφυγε ο Καπόνο!
| 2013-03-04 19:24:00

Με ένα πόνο έφυγε ο Καπόνο!

Με ένα πόνο έφυγε ο Καπόνο!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Τζέισον Καπόνο, ο οποίος ζήτησε από την διοίκηση να φύγει καθώς δεν έπαιζε. Το αίτημα του έγινε δεκτό και το «αντίο» ανακοινώθηκε και μέσα από το twitter της ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός που δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε δευτερόλεπτο από τον Αργύρη Πεδουλάκη στο παιχνίδι της Ευρωλίγκα με την Εφές, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και φανερά ενοχλημένος, ξεκαθάρισε πως έχει πάρει την απόφασή του να φύγει από το «τριφύλλι».

Ο Καπόνο τόνισε πως δεν έχει θέση στην ομάδα και ότι από τη στιγμή που δεν τον... χρειάζονται, δεν θέλει να μείνει και να γεμίζει τον πάγκο.

 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός αποκτά ένα σημαντικό πρόβλημα στην Ευρωλίγκα, καθώς δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην αντικατάστασή του και θα συνεχίσει πλέον όπως είναι.

Σε εννιά ματς στην Α1 ο Τζέισον Καπόνο είχε 7.8 πόντους μέσο όρο, 1.6 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 0.8 κλεψίματα. Στην Ευρωλίγκα ο 32χρονος γκαρντ είχε 7.4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0.9 λάθη ανά παιχνίδι.


Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Τζέισον Καπόνο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, εξαιτίας του –κατά την άποψή του- μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags