Facebook Pixel «Ανυπομονώ για το ματς με την Μακάμπι»!
Μπάσκετ
| 2013-03-20 22:01:00

«Ανυπομονώ για το ματς με την Μακάμπι»!

«Ανυπομονώ για το ματς με την Μακάμπι»!

Έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή (22/3, 21:00) στο ΣΕΦ, είναι ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος μάλιστα προκάλεσε τον Μπλατ να πει αν ήταν λάθος που τον άφησαν ελεύθερο...

«Είμαι πολύ καλά εδώ στην Ελλάδα. Πραγματικά νιώθω υπέροχα. Δύο χρόνια πριν ζούσα στην Ελλάδα καθώς έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Οπότε όλα εδώ μου είναι γνωστά. Απολαμβάνω το ότι είμαι μέλος της ομάδας που πήρε πέρσι το ευρωπαϊκό. Αγαπάω την Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει το Τελ Αβίβ όπου ακόμη και τώρα έχω πολλούς φίλους εκεί και πέρασα όμορφες στιγμές», είπε στην ιστοσελίδα «one.co.il».

Για την επιλογή του να δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού: «Πρόκειται για ένα τεράστιο κλαμπ, έχουμε εξαιρετικούς προπονητές και παίκτες και η ομάδα δουλεύει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Όλοι στην ομάδα με δέχτηκαν με πολύ όμορφο τρόπο και μου φέρονται εξαιρετικά. Είμαι χαρούμενος λοιπον που είμαι μέλος μια τόσο μεγάλης ομάδας».


Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην πρώην ομάδα του: «Περιμένω πως και πως την αναμέτρηση αυτή. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε και ελπίζω να γίνει και πάλι το ίδιο ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο γκρουπ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και θεωρώ πως θα γίνει μεγάλη "μάχη". Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει συνεχόμενες νίκες και σίγουρα θα θελήσει να πάρει ακόμη μια και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρόκριση. Η Μακάμπι θα έρθει εδώ για να κερδίσει με δύο πόντους ώστε να καλύψει το -1 του πρώτου αγώνα και να πάρει τη θέση μας στα προημιτελικά. Κάτι που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να συμβεί, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το ματς».

Για το αν ήταν λάθος της Μακάμπι να τον αφήσει ελεύθερο: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ. Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Ρωτήστε τον και θα περιμένω να μάθω την απάντηση του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags