Facebook Pixel Μπανκς: "Πόλεμο με Ολυμπιακό"!
| 2013-03-25 12:18:00

Μπανκς: "Πόλεμο με Ολυμπιακό"!

Μπανκς: "Πόλεμο με Ολυμπιακό"!

Τι δήλωσε ο Μάρκους Μπανκς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Euρωλίγκας για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Γιατί πανηγυρίζει δείχνοντας τα μπράτσα του;

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Για πως έμαθε την ιστορία του Παναθηναϊκού: Έκανα πολλές ερωτήσεις στα παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα όπως ο Διαμαντίδης ή ο Κώστας (Τσαρτσαρής). Όλα τα άλλα παιδιά είναι νέα στην ομάδα και σε όποια ερώτηση και αν έκανα αυτοί οι δυο είχαν την απάντηση.

Για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: Τα αγαπώ αυτά τα παιχνίδια. Μου αρέσουν. Δεν ήξερα ότι πρόκειται για πραγματικό πόλεμο μεταξύ των δυο κλαμπ. Οι οπαδοί μας θέλουν πολύ τις νίκες επί του Ολυμπιακού και σαν παίκτης καταλαβαίνω το γιατί.

Για τον περίεργο πανηγυρισμό που έχει θεσπίσει δείχνοντας τα μπράτσα του: Δεν ήταν κάτι που μου ήρθε έτσι απλά. Ήμουν ενθουσιασμένος που είμαι στην ομάδα, που ήμουν εδώ και ήθελα να δείξω στους οπαδούς ότι είμαστε δυνατοί, ότι μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα.

Για το που αισθάνεται να είναι χρήσιμος και για την ομάδα μαθαίνοντας τον τρόπο παιχνιδιού: Ξέρετε τι θα ήθελα, τι θα μου άρεσε. Πριν το παιχνίδι με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ είχα συζητήσει με τον Μάικ και μου είχε μιλήσει για την αγάπη των οπαδών προς την ομάδα και τον ίδιο. Θα ήθελα να παραμείνω και να παίξω πολλά χρόνια για αυτή την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags