Facebook Pixel Λιανός: «Αρνητική εντύπωση ο Διαμαντίδης»
| 2013-04-02 23:52:00

Λιανός: «Αρνητική εντύπωση ο Διαμαντίδης»

Λιανός: «Αρνητική εντύπωση ο Διαμαντίδης»

Ο Ηλίας Λιανός ευχήθηκε να δει τον Πανιώνιο να τερματίζει στην 3η θέση και να μη ξαναδεί αντιδράσεις όπως του Δημήτρη Διαμαντίδη, ακόμη κι όταν έχει δίκιο.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για...

...τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη κι αδιαμφισβήτητη. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που βασίζεται σε νέα παιδιά, επειδή δεν έχουμε άλλες επιλογές. Η ομάδα είναι φυσιολογικό να έχει μεταπτώσεις, ενώ ήθελε ψυχολογικό κίνητρο έπειτα την κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανελευσινιακό, για να δείξει στον κόσμο ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Και νομίζω πως αυτό το πέτυχε προχθες (31/3). Γενικά μας πήγε καλά το παιχνίδι. Η τακτική του κόουτς, ο κόσμος κι η εκτέλεση απ' τα παιδιά βοήθησαν να πάρουμε το αποτέλεσμα. Η νίκη αυτή είναι μία ψυχολογική υποστήριξη για να τελειώσει η χρονιά και να είμαστε μέσα στον στόχο, που είναι η 3η θέση».

...την 3η θέση: «Έχει ουσία στην προσέλκυση νέων Ελλήνων και ξένων παικτών. Να πάρουν κάποια χρήματα, για να έχουν μία μεγαλύτερη έκθεση στο εξωτερικό».

...την αφιέρωση απ' τον προπονητή κι απ' τους παίκτες: «Δε θέλω να πω τίποτα για εμένα. Όσο είμαι και προσπαθώ να είμαι στην ομάδα, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν απ' το παρελθόν, θέλω να είμαι λιγότερο οπαδός και σώφρων στις αποφάσεις μου. Αυτό που θέλω είναι να περνά καλά ο κόσμος για ελάχιστες ώρες».

...την αντίδραση του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Μου έκανε αρνητική εντύπωση η αντίδρασή του. Δεν περίμενα απ' τον κόουτς Πεδουλάκη κι απ' τον Διαμαντίδη τέτοια αντίδραση. Κάποιος με το δικό του επίπεδο, την εμπειρία και το παρελθόν του, δεν βοηθά να εκδηλώνει τόσο έντονα τη διαφωνία του με τις αποφάσεις των διαιτητών. Πιστεύω ότι στο επίπεδο αυτό, παίκτες σαν τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ, θα πρέπει να ελέγχουν την αντίδρασή τους. Πιστεύω πως δε θα πρέπει να παρασύρεται από μία κακή απόφαση, γιατί τέτοιες εκδηλώσεις οδηγούν στις κακές αντιδράσεις του κοινού. Όπως έγινε πέρυσι, που κατέβηκα ο ίδιος για να προστατέψω τον κύριο Ομπράντοβιτς κι όλη την ομάδα».

...τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά των παικτών του Παναθηναϊκού, όπως κατήγγειλαν οι άνθρωποι της Κ.Α.Ε.: «Αυτό έγινε στην αρχή του αγώνα. Εγώ κι άλλοι προσπαθήσαμε να τους κάνουμε να σταματήσουν. Δυστυχώς αυτό γίνεται στα περισσότερα γήπεδα, όμως κάτι τέτοιο δεν εκφράζει τους Πανιώνιους».

...το αν προτίθεται να αλλάξει το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου: «Φέτος ήμασταν μαζεμένοι στο μπάτζετ. Το σίγουρο είναι πως θα κάνουμε κάθε προσπάθεια για να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας. Βέβαια, οι σειρήνες θα ηχήσουν για κάποιους παίκτες μας, αλλά εμείς θα τους κάνουμε προσφορά να μείνουν και πιστεύω ότι θα τους κάνει καλό να μείνουν, γιατί είναι μικροί. Πιστεύω πως θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να κρατήσουμε τον κορμό μας. Θα τους κάνουμε δελεαστικές προτάσεις, αλλά δεν πρόκειται να κρατήσουμε κανέναν απ' το να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

...τις εκλογές στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο: «Δε μου αρέσει το γεγονός ότι υπάρχουν δύο στρατόπεδα σε μία δύσκολη κατάσταση για τον ελληνικό αθλητισμό και για τον Πανιώνιο. Ήλπιζα ότι θα είμαστε ενωμένοι. Δε θα πάρω καμία θέση, γιατί δεν με αντιπροσωπεύει αυτό το πράγμα. Δεν μ' αρέσει να κατεβαίνουν δύο ψηφοδέλτια στον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags