Facebook Pixel Μπερτομέου: "Δεν θα ξεκινάνε τα παιχνίδια του Παναθναϊκού"!
Μπάσκετ
| 2013-05-10 13:35:00

Μπερτομέου: "Δεν θα ξεκινάνε τα παιχνίδια του Παναθναϊκού"!

Μπερτομέου: "Δεν θα ξεκινάνε τα παιχνίδια του Παναθναϊκού"!

Απειλεί ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας... 

Ο Τζόρντι Μπερτομέου συνέχισε τη βεντέτα που έχει ξεσπάσει με τον Παναθηναϊκό στην καθιερωμένη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το Φάιναλ Φορ στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα είπε: "Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, την ιστορία του, τα αποτελέσματα του, την παράδοση και την προσφορά του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου αλλά τώρα στο τιμόνο της ομάδας βρίσκεται η νέα γενιά που πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχουν κανόνες στην Ευρωλίγκα".

Χαρακτηριστικό του ύφους που μίλησε ο Μπερτομέου, ήταν ότι δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά τον φωτογράφισε:

"Στο φετινό συμβούλιο των ομάδων, στο ξεκίνημα της σεζόν, όλοι συμφώνησαν μετά από όσα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη πέρσι, ότι πρέπει να επιβάλλονται πιο σοβαρές ποινές. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ότι δεν σέβεται τους κανόνες της διοργάνωσης, είτε με τη στάση των οπαδών του, είτε με την εν γένει συμπεριφορά των παραγόντων του...".

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μάλιστα εμφανίστηκε απειλητικός και για τη συνέχεια... "Εμείς δεν παίζουμε με αυτά. Εάν εξακολουθήσουν να υπάρχουν προβλήματα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, δεν αποκλείεται να διακόψουμε έναν αγώνα ή να μην τον ξεκινήσουμε καν, λίγη ώρα πριν από την έναρξη του"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags