Facebook Pixel Δεν ξέχασε τον Μπαρτζώκα το Μαρούσι
| 2013-05-15 16:52:00

Δεν ξέχασε τον Μπαρτζώκα το Μαρούσι

Δεν ξέχασε τον Μπαρτζώκα το Μαρούσι

Το Μαρούσι δεν ξέχασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου από τον Ολυμπιακό.

Aναλυτικά: Η διοίκηση του Γ.Σ Αμαρουσίου , συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης. Παράλληλα εκφράζει την υπερηφάνειά της για την καθοριστική συμμετοχή που είχε σε αυτή την τεράστια επιτυχία, ένα δικό της παιδί, ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίγκα, ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και η φανέλα του Αμαρουσίου ήταν η μοναδική που φόρεσε ως αθλητής. Εργάστηκε επί τρία χρόνια ως μέλος του προπονητικού τιμ επί Παναγιώτη Γιαννάκη, με ενεργό ρόλο στη συμμετοχή του ΓΣΑ στους τελικούς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και της FEL.

O Γιώργος Μπαρτζώκας, ως πρώτος προπονητής , οδήγησε το Μαρούσι στην παρθενική της συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, ξεκινώντας μάλιστα από τα προκριματικά και φτάνοντας μια ανάσα από τους “8”, επίτευγμα σπάνιο, αν αναλογιστούμε το μπάτζετ και τις συνθήκες εκείνης της σεζόν (2009-10) και το συγκρίνουμε με τα κλαμπ που αντιμετωπίσαμε. Παράλληλα κατέκτησε την 3η θέση του πρωταθλήματος και ανακηρύχθηκε “προπονητής της χρονιάς”.

Ανεξάρτητα από τις συνεχείς επιτυχίες του, σε όποια ομάδα κι αν εργάζεται, εμείς πάνω απ' όλα καμαρώνουμε για το σπάνιο ήθος και τον ακέραιο χαρακτήρα του, που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να συνεχίσει με την ίδια σεμνότητα, αφοσίωση και αποτελεσματικότητα, γιατί εκπροσωπεί τις αξίες που κι εμείς ως σύλλογος ιστορικά πρεσβεύουμε ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε.

Με εκτίμηση

ΓΣ Αμαρουσίου
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags