Facebook Pixel Γυρνάει στους πάγκους, αλλά με τους δικούς του όρους ο Ζοτς!
| 2013-06-21 17:28:00

Γυρνάει στους πάγκους, αλλά με τους δικούς του όρους ο Ζοτς!

Γυρνάει στους πάγκους, αλλά με τους δικούς του όρους ο Ζοτς!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την απόφασή του να ξεκουραστεί φέτος, αλλά και για την επιθυμία του να γυρίσει, μόνο όμως στην ομάδα που θα του δώσει αυτά που θέλει!

«Μετά από 21 συνεχή χρόνια στην προπονητική, δεν μπορούσα να βρω την ευκαιρία να κάνω κάποια πράγματα. Σκέφτηκα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Πέρασε χρόνο με την οικογένειά μου και μπόρεσα να κάνω πράγματα που ήταν αδύνατο να κάνω πριν. Χαίρομαι που πήρα αυτή την απόφαση. Μετά θα δούμε», ήταν η απάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε ερώτηση σχετικά με την αποχή του από τους πάγκους.


Ο Σέρβος τεχνικός στην συνέχεια ξεκαθάρισε σχετικά με το μέλλον του πως: «Δεν παρακολουθώ τι λέγεται και γράφεται στα ΜΜΕ. Οι φήμες δεν με απασχολούν. Είναι άλλο αυτό κι άλλο τα γεγονότα. Αν έχω μια σοβαρή πρόταση, θα την εξετάσω. Θέλω να έχω τη δυνατότητα να εργαστώ με τις συνθήκες που θέλω. Αν δεν τις βρω, θα περιμένω. Ξέρω τις ικανότητές μου και ήμουν προπονητής για 21 χρόνια γιατί τις ήξεραν και οι άλλοι. Όποιος χτυπήσει την πόρτα μου, ξέρει τι να περιμένει»

Ο Ζοτς κατέληξη αναφερόμενος στο NBA: «Μπορεί και να το έκανα και δεν θα είχα πρόβλημα. Όμως δεν υπήρχε κάποια σοβαρή επαφή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags