31/07/13 - 09:05

Πόσα έδινε ο Ολυμπιακός στον Τζος; Αχαχαχα!

Περίπου 20 φορές μικρότερο ποσό πρότειναν οι Αγγελόπουλοι στον Τσίλντρες, σε σχέση με την πρώτη θητεία στο Λιμάνι! Γιατί τον έκοψε ο Μπαρτζώκας και ποιος του έφαγε τη θέση;

Πόσα έδινε ο Ολυμπιακός στον Τζος; Αχαχαχα!
48.297views 0shares

Anytime : 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Σαν... κεραυνός έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση για την πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζος Τσίλντρες και το «όχι του Αμερικανού. Η περίπτωση του όντως «έπαιξε» για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο η ιστορία έχει εξελιχθεί τελείως διαφορετικά από ό,τι έγραψαν οι συμπατριώτες του.

Ο Ολυμπιακός πραγματικά ασχολήθηκε με την περίπτωση του... αφάνα και ψάχτηκε για το αν μπορεί να τον φέρει πίσω, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε και με δική του υπαιτιότητα.

Βέβαια, όπως αναφέρει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll» που γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη υπόθεση, τα λεφτά τώρα ούτε καν πλησίαζαν τις απολαβές του πριν μερικά χρόνια.

Ο Τζος για δύο χρόνια που αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα πήρε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τώρα για τον 30χρονο πλέον άσο, ο Ολυμπιακός προσέφερε 500.000 δολάρια τον χρόνο!

Ωστόσο μην... ακούτε τα όσα λέγοντα για άρνηση του Τσίλντρες να έρθει στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως ο Μπαρτζώκας «έκοψε» νωρίς – νωρίς την περίπτωσή του γιατί προτίμησε τον Λοτζέσκι!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ