Facebook Pixel Πόρνη Ελλάδα, στο πεζοδρόμιο
| 2013-09-13 13:32:00

Πόρνη Ελλάδα, στο πεζοδρόμιο

Πόρνη Ελλάδα, στο πεζοδρόμιο

Το φάρμακο, από τον Αποδυτηριάκια, για τις τσίμπλες στα μάτια…

Έχω παικταράδες στο μπάσκετ. Αθλητές με προσόντα και δουλεμένα μυαλά. Και δεν μ’ αφήνουν να τους χαρώ. Να επικοινωνήσω μ’ αυτή τη νεολαία, την αγωνιζόμενη μπασκετική ομάδα, την μπασκετική εθνική μου, για να πάρω ό,τι μου προσφέρει.

Δεν καταλάβατε. Εγώ δεν έχω τίποτα να τους δώσω στους Έλληνες διεθνείς μπασκετμπωλίστες, που εδώ και χρόνια μού φωτίζουν μια άλλη Ελλάδα, όχι της μιζέριας και των σκανδάλων. Εγώ είμαι μόνο για να παίρνω απ’ αυτούς. Όπως το λέω.

Έχω τα παιδιά του μπάσκετ, έχω και τους Μελισσανίδηδες που λένε ότι οι Μαρινάκηδες φοράνε φουρώ και δεν είναι άνδρες. Έχω και τους Μαρινάκηδες που λένε ότι οι Μελισσανίδηδες είναι λαθρέμποροι και απειλούν διαιτητές άγρια μεσάνυχτα στα σπίτια τους.

Ο αποδυτηριάκιας τα είχε πει πριν πέσουν οι κανονιές. Ότι οι έτσι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ πήραν τα μπαζούκας. Ότι θα χυθεί αίμα. Είμαστε στην εθνική του μπάσκετ. Στο μπουρδέλο μπαίνεις για να τελειώσεις. Όχι να κάνεις παιχνίδι. Είναι πληρωτικό, όχι ερωτικό το έργο. Μπαμ και κάτω. Με την γκόμενα, όμως, άμα είσαι ωραίος και ξέρεις να φερθείς, θα πας ταξίδι σεξουαλικό στο κρεββάτι. Όπου σε βγάλει. Σ’ άλλα μέρη.

Δεν πήγες στη Σλοβενία, κύριε μαλάκα, για να προκριθείς. Όπως στο λέω. Δεν βγαίνεις στο γήπεδο κόντρα στη Φιλανδία ή, την Ισπανία, για να κερδίσεις. Όχι, βέβαια. Έχεις τσίμπλες στα μάτια. Γι’ αυτό βλέπεις σαν πόρνη την αγαπημένη σου, την ερωμένη σου, τον δικό σου άνθρωπο. Περιμένεις μονάχα τη νίκη να σου δώσει. Δεν είσαι σε θέση να πάρεις κάτι άλλο.
 

Μιλάμε αθλητικά. Μιλάμε για αθλητισμό. Ο στόχος δεν είναι η νίκη. Ποτέ. Είσαι η κομπλέξα, εσύ και οι δημοσιογράφοι σου, αν έχεις την πίεση της διάκρισης, της πρόκρισης. Όχι. Ποτέ τέτοια πράγματα. Αυτά σε κρατάνε γκαβό. Αλλήθωρο.

Ένας ο στόχος. Να παίξεις μπάλλα. Κανένας άλλος στόχος. Να δείξεις στο γήπεδο το πνεύμα σου, την αξία σου. Η νίκη είναι η συνέπεια. Δεν αγωνίζεσαι ενάντια στον αντίπαλο για να τον κερδίσεις, για να προχωρήσεις στον επόμενο γύρο. Όχι. Ποτέ αυτό.

Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τη νίκη, δεν την κυνηγάει. Ποτέ. Η νίκη, ο θρίαμβος έρχεται μόνος του αν σου αξίζει, αν αγωνιστείς με την επιδίωξη να αγωνισθείς καλά, όχι έχοντας σφηνωμένο στο μυαλό να πάρεις το αποτέλεσμα.

Πηγή: apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags