Facebook Pixel «Πες καμιά καλή κουβέντα, ρε V-Span...»
| 2013-09-20 18:43:00

«Πες καμιά καλή κουβέντα, ρε V-Span...»

«Πες καμιά καλή κουβέντα, ρε V-Span...»

Μετά την αποτυχία της Εθνικής και τις δηλώσεις Σπανούλη για «ξεσκαρτάρισμα», είναι λογικό κάποιοι να ταρακουνήθηκαν και να ψάχνουν αποκούμπι στον ηγέτη της ομάδας. Ο sportdog αποκαλύπτει ποιος ήταν ο πρώτος!

Δεν ξέρουμε, ρε παιδιά, αν διαβάσατε τα όσα δήλωσε ο Τρινκιέρι στο ρωσικό σάιτ. Ο Ιταλός, πάντως, φαίνεται να τα έχει μπερδέψει. Κάπου το έχει χάσει το πράγμα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής.

Το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει από τα όσα είπε είναι ότι προφανώς εκτιμούσε ότι η Ουκρανία θα απέκλειε την Κροατία. Γιατί πώς αλλιώς να δήλωνε ότι η Ουκρανία είναι το μεγαλύτερο μάθημα για εκείνον; Σιγά το μπάσκετ που έπαιξε, έστω και αν βρήκε σήμερα απογοητευμένους και κατάκοπους τους Ιταλούς μετά το ντέρμπι των προημιτελικών με την Λιθουανία, με αποτέλεσμα να τους πάρει το εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ.

Αφήστε που η Ουκρανία ηττήθηκε άνετα από την Κροατία, με την οποία η Ελλάδα των τόσων προβλημάτων έπαιξε δύο παρατάσεις. Δεν γίνεται, δηλαδή, να πιστεύει ο Ιταλός ότι πήρε μάθημα από τους Ουκρανούς. Απλά δεν γίνεται...

Πάμε παρακάτω. Είπε και για τον Σπανούλη. Ότι μίλησε μαζί για του για τις αλλαγές που χρειάζεται η ομάδα. Εδώ μία εξήγηση δίνει ο σκύλος. Ο Τρινκιέρι φοβάται πως έρχεται το τέλος και επιδιώκει να αποκτήσει έρεισμα και στήριγμα στον Σπανούλη.

Θέλει ο Ιταλός να έχει καλή σχέση με τον αρχηγό της Εθνικής μπας και την ώρα της κρίσης ο V-Span πει καμιά καλή κουβέντα. Ο Τρινκιέρι, δηλαδή, έχει εναποθέσει τις τελευταίες ελπίδες του στο σημαντικότερο παίκτη της Εθνικής για να σώσει το τομάρι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags