Facebook Pixel «Βολές» Λο κατά Διαμαντίδη και Παναθηναϊκού!
| 2013-10-29 19:17:00

«Βολές» Λο κατά Διαμαντίδη και Παναθηναϊκού!

«Βολές» Λο κατά Διαμαντίδη και Παναθηναϊκού!

Ο Έισι Λο σε συνέντευξη – συζήτηση φέρεται να έχει μιλήσει για διαιτητές που «παίζουν» Παναθηναϊκό και Διαμαντίδη, αλλά και για νίκη του Ολυμπιακού με 20 πόντους αν βρεθούν στην Ευρωλίγκα!

Δεν... κρατιόταν ο Έισι Λο σε συνέντευξη που φέρεται να παραχώρησε στο blog «gotgamexperts.blogspot.co.uk», καθώς σε αυτή μιλάει για διατητές που βοηθούν τον Παναθηναϊκό, για 20 πόντους που θα... ρίξουν οι Πειραιώτες στους «πράσινους» αν τους πετύχουν στην Ευρωλίγκα, αλλά και για τον Διαμαντίδη που είναι διαφορετικός σε Ελλάδα και Ευρώπη λόγω της διατησίας.

Αναλυτικά:
 

J (ο άνθρωπος που κάνει τις ερωτήσεις): Ποιοί πιστεύεις πως είναι οι top 3 point guards στο NBA αυτή τη στιγμή;

A (Λο): Rondo, Chris Paul και Tony Parker.

J: Top 3 Ευρωπαίοι point guards. Τι λές;

A: Ο Zoran Planinic της Efes πιστεύω είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη. Είναι σίγουρα ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αναγκαστεί να αντιμετωπίσω. Είναι ο αγαπημένος μου Ευρωπαίος παίχτης. Τώρα δυσκολεύομαι να σκεφτώ άλλους.

J: Ξέρεις πως έχουμε 2 από τους κορυφαίους εδώ;

A: Ενοείς τον Billy (Σπανούλη); Μα ο Billy δεν είναι point guard.

J: Οκ τοτε. Ας πούμε τους Top 3 combo guards.

A: E ναι τότε προφανώς ο Billy μπαίνει στους Top. Tώρα για τον τρίτο δεν ξέρω. Ας βάλουμε τον Διαμαντίδη, αν και πιστεύω πως δεν είναι ένας απο τους καλύτερους. Σίγουρα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, οπότε ας τον βάλουμε για όλα όσα έχει κατακτήσει. Αλλά δεν νομίζω πως ανήκει στους καλύτερους. Υπάρχουνε και καλύτεροι απο αυτόν, αλλά αυτός κατέκτησε περισσότερα.

J: Top 3 Αμερικάνοι που παίζουνε εκτός NBΑ αυτή την στιγμή;

A: Αν μπορώ να υπολογίσω τον εαυτό μου τότε ναι θα τον βάλω. Απο εκεί και έπειτα μου αρέσει πολύ ο Sonny Weems της CSKA και ο Jamon Lucas της EFES.

J: Ας μιλήσουμε για τον τρόπο παιχνιδιού σου λίγο. Είσαι ένας σύγχρονος guard. Μπορείς να ντριμπλάρεις, να πασσάρεις, να κάνεις drive και να σουτάρεις. Τι απο όλα αυτά σου αρέσει;

A: Μου αρέσει πολύ να κάνω drive και να δημιουργώ εν συνεχεία για τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να τους προσφέρω τον εύκολο τρόπο να σκοράρουνε.

J: Πως νιώθεις μετά και τον τραυματισμό σου;

A: Νιώθω μια χαρά. Έχω παίξει και σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, αλλά έχασα σχεδόν όλη την προετοιμασία και θέλω λίγο καιρό να βρεθώ στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που επιθυμώ.

J: Θέλω να γίνεις πιο θρασύς, να σου πω την αλήθεια.

A: Μην ανησυχείς θα γίνω. Κανένα πρωτάθλημα δεν κερδίζεται απο τον Οκτώβριο.

J: O Απόστολος δηλώνει φαν του Παναθηναικού, εγώ του Ολυμπιακού, οπότε σε θέλω στην τοπ φόρμα σου την άνοιξη.

J: Πως είναι να παίζει κανείς στο μεγάλο ντέρμπι ενάντια στον Παναθηναικό;

A: Είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, ίσως το μεγαλύτερο της Ευρώπης. Κρίνονται τίτλοι στα παιχνίδια μεταξύ μας. Αλλά προσπαθώ να μην φανατίζομαι τόσο πολύ. Άλλωστε είμαι και ξένος και σίγουρα αυτοί που ζούνε εδώ πολλά χρόνια και ξέρουνε απο τέτοια μάτς σίγουρα παθιάζονται πολύ περισσότερο απο όσο μπορώ να παθιαστώ εγώ. Δεν αντιπαθώ τον Παναθηναικό όταν παίζουμε, σίγουρα όχι τόσο όσο κάποιοι συμπαίκτες μου όταν τους βρίσκουνε αντίπαλους.

J: Ποιά η γνώμη σου για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

A: Ε; Ποιός είναι αυτός; Έχουμε τέσσερις Δημήτρηδες στην ομάδα μας.

J: Όχι δεν παίζει στην ομάδα σας. Είναι ο πρόεδρος του Παναθηναικού;

A: Α... Δεν ξέρω τι να πω. Δεν τον ξέρω καν. Γνωρίζω μόνο ότι μου λένε οι συμπαίκτες μου, ότι πολύ συχνά κάνει πολλές δηλώσεις εναντίον μας. Πως δεν είμαστε καλοί, πως πήραμε αναβολικά για να κερδίσουμε την Euroleague. Δεν μπορώ να σχολιάσω ιδιαίτερα.

J: Για το σχόλιο του πως το Ρέθυμνο είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα φέτος μετά τον Παναθηναικό έχεις να πείς κάτι;

A: Μπα όχι. Δεν ξέρω τι να πω. Μάλλον αυτό είναι θέμα για τους Έλληνες.

J: Ποιά η γνώμη σου για τον Δημήτρη Διαμαντίδη;

A: Δεν μου αρέσει να μιλάω άσχημα για ανθρώπους στα Media.

J: Δεν είμαστε εδώ για να σε κάψουμε.

A: Πιστεύω πως προστατεύεται πολύ τόσο απο τους συμπαίκτες του, όσο και απο τους διαιτητές. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Είναι σίγουρα ένας σπουδαίος παίχτης, αλλά τόσο αυτός όσο και η ομάδα του έχουν μια μικρή διαιτητική εύνοια. Αμα τον δείτε στην Euroleague και στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα προσέξετε πως είναι σαν να παίζουνε δυο διαφορετικοί παίχτες. Στην Euroleague δεν τον προστατεύουν και τόσο, οπότε δεν είναι και τόσο καλός αμα δείτε. Στοιχηματίζω πως αμα παίξουμε με τον Παναθηναικό στην Euroleague, τότε θα τον κερδίσουμε με 20 πόντους.

J: Οπότε να μην ρωτήσουμε ποιά η γνώμη σου για το μεγάλο δίλλημα στην Ελλάδα. Σπανούλης η Διαμαντίδης;

A: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Δεν υπάρχει κάν δίλλημα. Ο Σπανούλης είναι πολύ καλύτερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags