Facebook Pixel Τα playoffs, ο Ρόουζ και οι άλλοι!
| 2011-04-10 17:33:00

Τα playoffs, ο Ρόουζ και οι άλλοι!

Τα playoffs, ο Ρόουζ και οι άλλοι!

Ο Κρις Σέρινταν, μέσω του blog του στο gazzetta.gr, «φτιάχνει» ζευγάρια εν όψει playoffs, αποθεώνει τον... MVP Ντέρικ Ρόουζ, αλλά όχι τη μητέρα του ΛεΜπρον Τζέιμς, ψηφίζει τους καλύτερους της χρονιάς και κάνει τον απολογισμό των Ευρωπαίων NBAers.

Μόλις λίγες ημέρες απομένουν στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ, οι θέσεις Νο.1 και Νο.8 σε κάθε περιφέρεια είναι κλειδωμένες, οπότε, ενώ γνωρίζουμε ποιες 16 ομάδες θα είναι στα playoffs και ποιες 13 δε θα είναι, ακόμα δε γνωρίζουμε τα ζευγαρώματα της postseason.

Στην Ανατολή, η σειρά την οποία όλοι θέλουν να δουν περισσότερο -Μαϊάμι vs. Νέα Υόρκη- έχει περίπου 50% πιθανότητες να συμβεί. Θα είναι μία αναγέννηση μίας παλιάς κόντρας (οι Νικς κι οι Χιτ συναντήθηκαν στα playoffs για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στη δεκαετία του 1990, με τους Νικς να κερδίζουν τις τελευταίες τρεις στην έδρα του Μαϊάμι στην καθοριστική αναμέτρηση), και έχει τη μεγαλύτερη λάμψη αστέρων με τους ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ και Κρις Μπος να αγωνίζονται για το Μαϊάμι και τους Καρμέλο Άντονι, Άμαρε Στούντεμαϊρ και Τσόνσι Μπίλαπς για τη Νέα Υόρκη, που έχει αλλάξει την τύχη της με σερί έξι συνεχόμενων νικών να ακολουθεί σερί έξι συνεχόμενων ηττών.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags