Facebook Pixel Τι συμβαίνει με τον Λο!
| 2014-01-11 13:50:00

Τι συμβαίνει με τον Λο!

Τι συμβαίνει με τον Λο!

Στη λύση του συμβολαίου του Έισι Λο στον ΕΣΑΚΕ προχώρησε ο Ολυμπιακός...
 

Οι φήμες που ήθελαν τους πρωταθλητές Ευρώπης να προχωρούν στην αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ, επιβεβαιώνονται, μιας και οι «ερυθρόλευκα» έλυσαν... στα χαρτιά το συμβόλαιο του 28χρονου άσου. Ο Λο ωστόσο παραμένει στις τάξεις των Πειραιωτών, αφού η συγκεκριμένη κίνηση έγινε ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κόλινς, μιας και ήταν απαραίτητο να κατατεθεί το συμβόλαιο του γεννημένου στο Τέξας γκαρντ στον ΕΣΑΚΕ, έστω και για ένα 15ημερο.

 

Από εκεί και πέρα πάντως είναι πολύ πιθανό να μπει ξανά στις... επάλξεις ο Αμερικανός άσος το επόμενο διάστημα, αφού στην παρούσα φάση δεν προκύπτει από πουθενά οριστική απόφαση αποχώρησής του από το μεγάλο Λιμάνι. Αντιθέτως αυτό είναι ο λόγος που ως τώρα δεν έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατό του, παρ' ό,τι το πρόβλημα είναι διαπιστωμένο. Εκείνο ωστόσο που σημειώνεται είναι ότι αντικαταστάτης του είναι ο Μάρντι Κόλινς και ο Ολυμπαικός δεν προτίθεται να πάρει κανέναν άλλο παίκτη στη θέση του.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πάντως ο Λο, δεδομένα προβληματίζει τους «ερυθρόλευκους» και υπάρχει ανησυχία μήπως πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό. Γι' αυτό εξάλλου δεν έχουν αποφασίσει ακόμα και την ιατρική τακτική που θα ακολουθήσουν στην περίπτωσή του. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που θα συμβεί άμεσα και συγκεκριμένα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Κανείς όμως δεν θα πρέπει να αποκλείσει την επιστροφή του Αμερικανού ακόμα και σε ένα ή ενάμιση μήνα, όπως επίσης βέβαια και να χάσει ολόκληρη τη σεζόν.

Το σίγουρο είναι πάντως πως το τοπίο είναι αρκετά ομιχλώδες και κάπως έτσι δόθηκε τροφή στα σενάρια από το εξωτερικό περί ενδιαφέροντος για τον Ντάριους Μόρις που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στους Κλίπερς, κάτι ωστόσο που διαψεύδεται από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags