Facebook Pixel Δικαιολογίες υπάρχουν. Αλλά φτάνει πια με τις δικαιολογίες...
| 2014-01-21 10:20:00

Δικαιολογίες υπάρχουν. Αλλά φτάνει πια με τις δικαιολογίες...

Δικαιολογίες υπάρχουν. Αλλά φτάνει πια με τις δικαιολογίες...

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για την ήττα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, τα αίτια της αγωνιστικής πτώσης, αλλά και την επιβεβλημένη βελτίωση πριν το τρένο... βγει από τις ράγες του.

Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός δεν έχασε κάτι στο ΟΑΚΑ, όμως το γόητρό του πληγώθηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γιατί έκανε άλλη μια κακή εμφάνιση, την πέμπτη μέσα σε διάστημα 30 ημερών.

Το κακό ξεκίνησε από το ΟΑΚΑ, μεταφέρθηκε στη Δράμα, στο Μιλάνο, στο ΣΕΦ και επέστρεψε στο ΟΑΚΑ. Πέντε ήττες σε τόσο μικρό διάστημα δεν είναι εύκολο να της αντέξει μια ομάδα υψηλού επιπέδου, πολύ δε περισσότερο ο Ολυμπιακός, που ήταν αήττητος για 23 αναμετρήσεις. Και οι μόνες αναλαμπές ήταν οι νίκες επί της Φενέρ και του Πανιωνίου, γιατί οι ερυθρόλευκοι κόντεψαν να χάσουν ακόμα και από την ΑΕΝΚ στο ΣΕΦ.

Το τάιμινγκ είναι άσχημο για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που χαίρουν στήριξης εδώ και καιρό, αλλά βελτίωση δεν υπάρχει. Μόνο εκλάμψεις. Είναι πρόβλημα ενέργειας; Είναι ντεφορμάρισμα; Φταίνε οι απουσίες του Λο και του Πέτγουεϊ; Ολες οι δικαιολογίες είναι πραγματικές, μέχρι όμως ενός ορίου. Είναι λογικό για μια ομάδα να έχει κάμψει σε μια τόσο μεγάλη αγωνιστική σεζόν, αλλά για τον Ολυμπιακό ήρθε σε στιγμή που δεν έπρεπε. Διότι χάθηκε το Κύπελλο, η πρωτιά στην κανονική περίοδο και υπάρχει κίνδυνος να βγει εντελώς το τρένο από τις ράγες του και στην Ευρωλίγκα.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags