Facebook Pixel Πράσινα τα… 4/5!
Μπάσκετ
| 2011-04-12 17:15:00

Πράσινα τα… 4/5!

Πράσινα τα… 4/5!

«Παναθηναϊκή» βάφτηκε κατά 4/5 η καλύτερη πεντάδα της χρονιάς στην Ευρωλίγκα!

Τέσσερις παίκτες του «τριφυλλιού» λοπόν βρίσκονται στην καλύτερη πεντάδα, την οποία συμπλήρωσε ο αποκλεισμένος Χουάν Κάρλος Ναβάρο!

Από τις 22/3 μέχρι τις 11/4 η Ευρωλίγκα έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους των ομάδων να βοηθήσουν στην ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες (8/5), με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας να συμβάλουν στο 25% του τελικού αποτελέσματος. Κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετά πιθανό οι δύο καλύτερες πεντάδες να απαρτίζονται από αρκετά μέλη του Παναθηναϊκού, αφού το «τριφύλλι» σάρωσε!

Δημήτρης Διαμαντίδης, Ρομέιν Σάτο, Αντώνης Φώτσης και Μάικ Μπατίστ κέρδισαν μία θέση στην πεντάδα του κοινού, με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα να «αλλάζει» από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τον Βασίλη Σπανούλη του Ολυμπιακού και να «κλείνει» το ΤΟΡ 5. Μία αλλαγή για την οποία χρειάστηκαν αρκετές ελληνικές και δη «πράσινες» ψήφοι για να συμβεί.

Δεν αποτελεί μυστικό πως όντως οι περισσότερες ψήφοι στάλθηκαν ηλεκτρινώς από την Ελλάδα και δη από Παναθηναϊκά πληκτρολόγια, που μπορούσαν να «βάψουν» πράσινη όλη την πενταδα, αν η Ευρωλίγκα δεν είχε ξεχάσει να βάλει στους υποψηφίους τον Ντρου Νίκολας, αλλά ακόμη κι έτσι τα τελικά αποτελέσματα δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, κυρίως στην περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος συγκέντρωσε περισσότερο από το 50% των ψήφων που αναλογούσαν στη θέση των πόιντ γκαρντς.

Ως συνήθως τα αποτελέσματα κι η ανακοίνωση των κορυφαίων της χρονιάς θα ανακοινωθούν στο γκαλά της Ευρωλίγκας στις 7/5.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags