Facebook Pixel World Basketball Manager 2 (ΦΩΤΟ)
| 2014-02-22 22:50:00

World Basketball Manager 2 (ΦΩΤΟ)

World Basketball Manager 2 (ΦΩΤΟ)

Το ελληνικό basketball manager game επανέρχεται! Διαβάστε το σούπερ αφιέρωμα της στήλη «Στον Πάγκο» του sportdog!

Πέρασε μία δεκαετία από την πρώτη εμφάνιση του World Basketball Manager το 2003. Η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Icehole είχε κάνει τότε αξιοσημείωτη για τα δεδομένα της εποχής δουλειά ενώ σε μετέπειτα έκδοσή της ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που μπήκε στο Steam! Ως χώρα που έχει τις Νο.1 επιτυχίες της στο μπάσκετ, ήταν λογικό να κάνουμε το πρώτο βήμα και να καλύψουμε αυτό το "κενό" στον χώρο των games κάτι που ως μονοπώλιο (τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια) δημιούργησε και τις αντίστοιχες πωλήσεις.

Μετά από σιγή πολλών χρόνων (και συγκεκριμένα από το 2009), η Icehole μας ενημερώσε χθες ότι ετοιμάζει το World Basketball Manager 2! Αυτή τη στιγμή το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί κατά 75% και η Icehole έχει ξεκινήσει εκστρατεία χρηματοδότησης στο Indiegogo για να συγκεντρώσει 25.000 ευρώ τα οποία θα την βοηθήσουν σε μελλοντικό development. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε το προφίλ στο Indiegogo και να συνεισφέρετε αν το επιθυμείτε.
http://www.indiegogo.com/projects/world-basketball-manager-2

Με 3 ευρώ θα λάβετε το όνομά σας στα "Special Thanks" credits του WBM 2. Στα 10 ευρώ αποκτάτε το παιχνίδι (pre-order), με 15 ευρώ αποκτάτε to παιχνίδι και πρόσβαση στην beta (που ονομάζεται WBM Tycoon), ενώ μερικές κλίμακες μετά ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μεγάλοι donators. Στα 50 ευρώ βάζετε τον εαυτό σας στο παιχνίδι ως manager και με 100 αποκτάτε όλες τις μελλοντικές εκδόσεις της σειράς. Αν έχετε εταιρεία και θέλετε να διαφημιστείτε στο World Basketball Manager 2 τότε υπάρχουν μόλις 5 θέσεις των 1.000 ευρώ η καθεμία για να βάλετε το λογότυπο της εταιρείας σας στις διαφημιστικές πινακίδες του παιχνιδιού και στα banners του.

Η βάση δεδομένων του World Basketball Manager 2 θα περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις ομάδες του κόσμου, από τις πιο μικρές ευρωπαϊκές (εννοείται όλη την Ελλάδα) μέχρι και το NBA. Οι developers έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά ώστε να σας παρέχουν ευρεία γκάμα επιλογών για τις μεταγραφές σας. Ασφαλώς το να φέρετε παίκτη από το NBA απαιτεί πολλά χρήματα. Συνολικά θα διαθέτει πάνω από 100 πρωταθλήματα, 1.300 ομάδες, 20.000 παίκτες και 1.400 προπονητές, ενώ είναι διαθέσιμο σε 12 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική. Οι βελτιώσεις του σε σχέση με τα προηγούμενα games της σειράς περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα καινούριο και πιο φιλικό user interface και μια νέα 2D match engine (στις προηγούμενες εκδόσεις είχαμε περιγραφή αγώνα).



Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του WBM (http://www.wbmgame.com/) και του WMB Tycoon (http://www.wbmtycoon.com/). Όσοι είχατε αγοράσει προηγούμενη έκδοση του WBM, μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία το World Basketball Manager 2 αποκτώντας το με έκπτωση 50%, ενώ υπάρχει ειδική τιμή για τους νέους χρήστες.

Το World Basketball Manager 2 θα κυκλοφορήσει για PC και Mac. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags