Facebook Pixel "Φωτιές" ο Άντιτς για Ολυμπιακό - Μπαρτζώκα! (ΦΩΤΟ)
| 2014-03-09 15:00:00

"Φωτιές" ο Άντιτς για Ολυμπιακό - Μπαρτζώκα! (ΦΩΤΟ)

"Φωτιές" ο Άντιτς για Ολυμπιακό - Μπαρτζώκα! (ΦΩΤΟ)

Έκρηξη του Σκοπιανού άσου στο Twitter! Τα σχόλια-"φωτιά" για τη θητεία του στον Ολυμπιακό και βαριές κατηγορίες για τον Γιώργο Μπαρτζώκα - Δείτε τα τιτιβίσματα! 

Φωτιές άναψε ο Πέρο Άντιτς με τιτιβίσματα που αφορούσαν την παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Ο Σκοπιανός άσος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα κατηγορώντας τον Έλληνα προπονητή ότι υπέγραψε στη Φενέρ πριν τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό!

"Ο Ολυμπιακός δεν είναι Άντιτς ή Μπαρτζώκας, αλλά η ίδια η ιστορία. Έδωσα το 1000% και δεν υπέγραψα με άλλη ομάδα προτού τελειώσει το συμβόλαιό μου", ήταν το πρώτο τιτίβισμα του Άντιτς.

Στην συνέχεια, ο παίκτης των Ατλάντα Χοκς πόσταρε το τατουάζ που έχει με το σήμα της "θύρας 7", γράφοντας "για πάντα θρύλος", μήνυμα στο οποίο συμφώνησε απόλυτα και ο Κάιλ Χάινς, που του απάντησε με τη λέξη "αδερφός".  

"Κάποιος υπέγραψε με τη Φενέρμπαχτσε πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος, άρα καταλαβαίνετε ποιος αγαπάει τον Ολυμπιακό και ποιος τον χρησιμοποιεί για να πάρει περισσότερα λεφτά", έγραψε έπειτα εννοώντας σαφώς την υπογραφή προσυμφώνου του Γιώργου Μπαρτζώκα με την τουρκική ομάδα, σε περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι δεν έκαναν χρήση της οψιόν να ανανεώσουν αυτόματα τη συνεργασία τους. 

"Ο Ίβκοβιτς άφησε την ομάδα στον αυτόματο πιλότο και καταφέραμε να κατακτήσουμε ξανά την Ευρωλίγκα. Αυτή είναι η αλήθεια! Υπερασπίζομαι κάθε λέξη που λέω! Θρύλος για πάντα…", ήταν το τελευταίο τιτίβισμα του Άντιτς, ο οποίος "τρελάθηκε" επειδή έγραψε κάποιος στο λογαριασμό του ότι ήταν λάθος που έφυγε από τον Ολυμπιακό...  


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags