Facebook Pixel "Ερωτηματικά για τις προθέσεις των διαιτητών"
| 2014-03-24 19:42:00

"Ερωτηματικά για τις προθέσεις των διαιτητών"

"Ερωτηματικά για τις προθέσεις των διαιτητών"

Τη δυσαρέσκειά της για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τον ΠΑΟΚ (22/3) εξέφρασε η Νέα Κηφισιά, η οποία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για διαιτησία "που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω και άφησε ερωτηματικά για τις προθέσεις των διαιτητών".

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
"Δυστυχώς το απόγευμα του Σαββάτου στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ γίναμε μάρτυρες μιας διαιτησίας που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω και άφησε πολλά ερωτηματικά για τις προθέσεις των διαιτητών.

Δεν είναι μόνο οι αριθμοί που δίνουν τη δική τους εικόνα (32 βολές ο ΠΑΟΚ, 16 η ΑΕΝΚ, 25 κερδισμένα φάουλ ο ΠΑΟΚ, 13 η ΑΕΝΚ) αλλά το γεγονός ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι διαιτητές έσπρωχναν τον ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο, οδηγώντας τον αγώνα στην παράταση. Αποκορύφωμα η φάση στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, όπου ο Λιακόπουλος κάνει επίθεση για την ΑΕΝΚ και του γίνεται φάουλ κατ' εξακολούθηση σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς του, οπότε οι διαιτητές δίνουν βήματα (!!!) και αμέσως αναίτια τεχνική ποινή στον πάγκο της ΑΕΝΚ.

Αποτέλεσμα: μια εύθραυστη διαφορά δύο πόντων υπέρ του ΠΑΟΚ γίνεται απρόσμενα εννέα πόντοι και ω του θαύματος, ισοφαρίζεται και η διαφορά του πρώτου αγώνα!

Είναι κρίμα που ο αγώνας αυτός δεν μεταδόθηκε απευθείας, ωστόσο όλο το βίντεο του αγώνα και βέβαια η τελευταία φάση είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία και να τη συγχαρούμε για την ωραία γιορτή που ετοίμασε στο ημίχρονο του αγώνα".

Ακολουθεί το βίντεο της τελευταίας φάσης της παράτασης:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags