Facebook Pixel «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει…»
| 2011-04-17 01:07:00

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει…»

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει…»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, αμφότεροι στάθηκαν στο αήττητο ρεκόρ που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και στην ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.  
 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες τον προπονητή, αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και αήττητος. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Εχει να γίνει 20 χρόνια», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος που στη συνέχεια εκθείασε τους οπαδούς της ομάδας: «Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο. Εμείς είμαστε αυτοί που κυνηγάμε τους φιλάθλους όταν υπάρχει πρόβλημα, αλλά σήμερα ήταν άψογοι και μπράβο τους».

Οσον αφορά τη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συμπλήρωσε: «Πάντα πιστεύαμε σε αυτή την ομάδα. Με τη Σιένα δεν μας βγήκε, σιγά σιγά όμως θα μας βγει. Πάμε για γερά για το νταμπλ»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αδερφός του Παναγιώτης: «Οντως η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Το παραδέχθηκε και ο αντίπαλος προπονητής και αυτό είναι προς τιμήν του. Ελπίζουμε να συμβεί βεβαίως και το ίδιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια στα πλέι οφ. Επισης θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν και την κατάκτηση της πρωτιάς».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, απάντησε: «Εδώ ο Ολυμπιακός πάει να τελειώσει το πρωτάθλημα με 26-0 και εσύ ασχολείσαι για το αν θα πάρουμε παίκτη. Όταν υπήρξε θέμα ήταν πριν τον τραυματισμό του Νεστέροβιτς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags