Facebook Pixel "Ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα!"
| 2011-04-17 14:17:00

"Ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα!"

"Ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα!"

Ο Τζαμόν Γκόρντον δεν στέκεται στο σπάνιο "sweep" του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο και αναφέρεται στη χρησιμότητα της νίκης και στον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα.

Στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες της προημιτελικής σειράς με τη Σιένα, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και από τους λίγους διακριθέντες.

Ο τραυματισμός του Σπανούλη στους προσαγωγούς και η πρόσφατη βελτιωμένη αγωνιστική του εικόνα, τον έφερε στην βασική πεντάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παρά το χαμένο κάρφωμα στην 1η περίοδο, ο 27χρονος σούτινγκ-γκαρντ, όσο αγωνίστηκε (σχεδόν 17 λεπτά), έπαιξε πολύ καλή άμυνα στον Διαμαντίδη (κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο) και με δύο συνεχόμενα τρίποντα στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου, βοήθησε τους “ερυθρόλευκους” να ολοκληρώσουν ένα σερί 11-0 και να “ξεφύγουν” με 45-36 στο 22ο λεπτό.

Ο λόγος για τον Τζαμόν “Λούκας” Γκόρντον (8π., 2ρ., 2κλ. με 2/3 τριπ.), ο οποίος ήταν ένας από τους “αφανείς” ήρωες της χθεσινής νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 87-83 στην παράταση, αποτέλεσμα που χάρισε στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέϊ-οφ και κατ’ επέκταση για τους τελικούς με τους πρωταθλητές.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags