Facebook Pixel «Θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε όσα ματς χρειαστεί»
| 2011-04-17 18:48:00

«Θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε όσα ματς χρειαστεί»

«Θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε όσα ματς χρειαστεί»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει… απαντήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Μιλένκο Τέπιτς μετά την ήττα του Σαββάτου στο ΣΕΦ.
 

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sport.gr ανέφερε: "Είναι αλήθεια πως έπαιξαν καλύτερα από εμάς και πήραν τη νίκη. Όμως παλέψαμε μέχρι τέλους, το γυρίσαμε πολλές φορές το παιχνίδι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε τη νίκη ούτε τη διαφορά που θέλαμε, που ήταν άλλωστε ο βασικός μας στόχος" και συνέχισε:

«Κάναμε κάποια  λάθη όπου μας στοίχισαν, ο Ολυμπιακός πέτυχε κάποια πολύ σημαντικά σουτ και χάσαμε,. Χάσαμε και το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια".

Ο Σέρβος φόργουορντ ξεκαθάρισε πάντως ότι ακόμα τίποτε δεν έχει κριθεί και ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει…. "Εννοείται πως θα δώσουμε τις απαντήσεις που πρέπει. Τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε τον Ολυμπιακό σε όσα ματς χρειαστεί", δήλωσε με έμφαση και αποφασιστικότητα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags