Facebook Pixel Κάνανε μπάχαλο τα αποδυτήρια, για μία γυναίκα!
Μπάσκετ
NBA
| 2014-05-08 13:15:00

Κάνανε μπάχαλο τα αποδυτήρια, για μία γυναίκα!

Κάνανε μπάχαλο τα αποδυτήρια, για μία γυναίκα!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Σε ποια κορυφαία ομάδα είναι τσακωμένα τα πρώτα βιολιά της, επειδή ο ένας έχει σχέση με την αρραβωνιαστικιά του άλλου; Διαβάστε ονοματεπώνυμα στον σκύλο!

Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει προκαλέσει αγωνιστικό πρόβλημα στην ομάδα και, φυσικά, ψίθυρο στον ψίθυρο και κουβέντα στην κουβέντα έχει αρχίσει να συζητιέται και έξω από τα στενά σύνορα των αποδυτηρίων της...

Ο λόγος για τους Ιντιάνα Πέισερς, καθώς η απόδοση του Τζαμαϊκανού Ρόι Χίμπερτ το τελευταίο διάστημα είναι πεσμένη, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στη σχέση του με τον Πολ Τζορτζ!

Η αρραβωνιαστικιά του Χίμπερτ φαίνεται ότι διατηρεί σχέσεις και με τον Τζορτζ, γεγονός που έχει ταράξει το κλίμα στην ομάδα! Ο Τζορτζ, βέβαια, σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στη φημολογία και να αποδείξει σε όλους ότι δεν τρέχει (;) τίποτα με την αρραβωνιαστικιά του Χίμπερτ, πόσταρε μήνυμα στον λογαριασμό του στο twitter, που τον δείχνει μαζί με τον "αδερφό" του, όπως τον χαρακτηρίζει, με τη σημείωση "Οι φήμες πρέπει να σταματήσουν":

Τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτό το ερωτικό τρίγωνο, είναι κάτι που πραγματικά γνωρίζουν μόνο οι τρεις τους. Το ζήτημα, βέβαια, είναι ότι εδώ που τα λέμε, η κοπέλα δεν είναι και και καμιά σούπερ γυναικάρα, για να προκαλέσει τέτοιες καταστάσεις! Έτσι δεν είναι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags