Facebook Pixel Πλακώθηκε με οπαδό ο Κούπερ!
| 2014-05-29 18:33:00

Πλακώθηκε με οπαδό ο Κούπερ!

Πλακώθηκε με οπαδό ο Κούπερ!

Απίστευτο σκηνικό στο κλειστό της Ν.Σμύρνης, με τον Ντι Τζέι Κούπερ να αποβάλλεται με ντισκαλιφιέ, επειδή χειροδίκησε σε φίλαθλο του Πανιωνίου στο τέλος του πρώτου μέρους!

Συγκεκριμένα, με το που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο του τρίτου μικρού τελικού, ο Αμερικανός πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ πήγε τρέχοντας στην εξέδρα και είχε επεισόδιο με οπαδό του Πανιωνίου. Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αλλά ακόμα και όταν τα κατάφεραν, η κατάσταση δεν εκτονώθηκε.

Ο Ηλίας Λιανός βρέθηκε στο παρκέ και λογομάχησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ειδικά τον Τέλη Ζουρνατσίδη, με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Βαγγέλη Γαλατσόπουλο (από πλευρά ΠΑΟΚ) να προσπαθούν να το απομακρύνουν.

Τελικά οι διαιτητές απέβαλαν τον Κούπερ με ντισκαλιφιέ ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου ανέφεραν πως γρονθοκόπησε τον φίλαθλο. Ο ίδιος έλεγε πως τον έφτυσαν ενώ τον έβριζαν συνεχώς.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πων ο Κούπερ αποβλήθηκε, καθώς εκτός των άλλων απώθησε τον οπαδό. Η υπόθεση θα παραπεμφθεί πλέον στον αθλητικό δικαστή. Μετά από το τέλος του επεισοδίου ο οπαδός που δέχθηκε την επίθεση κατέθεσε μήνυση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags