Facebook Pixel Σε απολογία Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας
| 2014-06-17 16:20:00

Σε απολογία Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας

Σε απολογία Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας

Σε απολογία από την Ε.ΦΙ.Π. για την Πέμπτη κλήθηκαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, για τις δηλώσεις τους μετά τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, την 1η Ιουνίου.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Γιώργου Λενού αναφέρει τα εξής: "Την Πέμπτη 12.6.2014 ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία με θέμα την παροχή εξηγήσεων του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για δημόσιες δηλώσεις του μετά τον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 29/5/2014. Επίσης η Ε.ΦΙ.Π. αποφάσισε την κλήση των κ.κ. Παναγ. Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γεωργ. Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη και Γεωργ. Μπαρτζώκα, Προπονητή της ομάδας την Πέμπτη, 19/6/2014 και ώρα 15.00 για την παροχή εξηγήσεων σχετικά με δηλώσεις τους μετά τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ την 1η Ιουνίου".

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τις δηλώσεις του μετά τον 3ο τελικό με τον Ολυμπιακό, η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και πλέον αναμένεται η απόφαση της Ε.ΦΙ.Π.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags