Facebook Pixel Το αποφάσισε ο Καλάθης!
| 2014-06-29 21:44:00

Το αποφάσισε ο Καλάθης!

Το αποφάσισε ο Καλάθης!

Ο γκαρντ των Γκρίζλις φαίνεται πως σε μεγάλο βαθμό έχει κάνει την επιλογή του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Διαβάστε τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες...

Προς το τέλος του φαίνεται να οδεύει το σίριαλ με την υπόθεση του Νικ Καλάθη, ο οποίος έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Οι νταμπλούχοι προσφέρουν 7,5 εκατ. δολάρια για 3ετές συμβόλαιο, ώστε να τον δελεάσουν να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.
 
Ο Καλάθης είχε ζητήσει διορία για να αποφασίσει αν τελικά θα κάνει το βήμα στην Ευρώπη ή θα επιδιώξει να παραμείνει στο ΝΒΑ με σαφώς μειωμένες οικονομικές απολαβές.

Ο διεθνής γκαρντ φαίνεται πως το πήρε απόφαση!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Καλάθης γνωστοποίησε στους Μέμφις Γκρίζλις την πρόθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα. Η ομάδα του ΝΒΑ έχει τα δικαιώματά του μέχρι τις 15 Ιουλίου, διάστημα στο οποίο μπορεί να κάνει χρήση της οψιόν και να ανανεώσει το συμβόλαιό του γι' ακόμα έναν χρόνο.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και αυτή τη στιγμή έχει όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος του, τον Νικ Καλάθη βολιδοσκοπούν επίσης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, η Φενερμπαχτσέ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags