Facebook Pixel Επιστροφή, Κύπελλο και... μεταγραφές για ΑΕΚ!
| 2014-07-19 18:07:00

Επιστροφή, Κύπελλο και... μεταγραφές για ΑΕΚ!

Επιστροφή, Κύπελλο και... μεταγραφές για ΑΕΚ!

Στις πρώτες του μέρες στην ΑΕΚ, στον Τραϊανό Δέλλα, στους στόχους και στον ανταγωνισμό που υπάρχει, αναφέρθηκε ο Ντάρκο Ζόριτς.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα mnsport.me του Μαυροβουνίου ο Ζόριτς είπε τα εξής.

Για τις πρώτες του μέρες στην ΑΕΚ: «Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν από δύο μέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το ξεκίνημα και νομίζω ότι όσο ο περνά ο χρόνος όλα θα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα. Η περίοδος που προπονούμαστε είναι λίγο δύσκολη, όμως για δώδεκα μέρες θα πάμε σε ένα πιο κατάλληλο μέρος για να προπονηθούμε».

Για τον προπονητή του: «Ο κόουτς Δέλλας ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, όλοι το ξέρουμε αυτό, και πιστεύω ότι είναι ένας καλός προπονητής. Μίλησα μαζί του, μου είπε ότι στα πλάνα του με σκέφτεται σε αρκετές θέσεις, όμως για την ώρα πιστεύει ότι το καλύτερο είναι να παίζω στη θέση μου, ως επιτελικός μέσος».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές. Απαιτείται η άμεση επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Επιπλέον, το σχέδιο είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο Κύπελλο. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και θα υπάρξει κι άλλη ενίσχυση, οπότε απαιτούνται μόνο καλά αποτελέσματα».

Για τον ανταγωνισμό για μία θέση στην ομάδα: «Ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι σκληρός. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και πιστεύω ότι αυτό θα είναι αρκετό για να πάρω πολλά λεπτά συμμετοχής με την ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, δεν είναι εύκολο, αλλά αν έχω καλή υγεία και λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags