Facebook Pixel ΚΑΟΔ... Ξάνθης;
| 2014-07-28 20:46:00

ΚΑΟΔ... Ξάνθης;

ΚΑΟΔ... Ξάνθης;

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά δύο σπουδαίους αγώνες μπάσκετ, για την Α1, θα έχουν οι Ξανθιώτες φίλαθλοι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αν ο Δήμος Ξάνθης κάνει δεκτό το αίτημα του… ΚΑΟ Δράμας.

Σε περίπτωση που ο Δήμος Ξάνθης πει το «ναι» και επέλθει συμφωνία με την ομάδα της Δράμας, τότε μέσα στη σεζόν 2014-2015, το κλειστό γυμναστήριο «Φ. Αμοιρίδης» θα ανοίξει τις Θύρες του για να φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις ΚΑΟΔ – Παναθηναϊκός και ΚΑΟΔ Ολυμπιακός!

Ο ΚΑΟΔ έχει ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο «Δ. Κραχτίδης» χωρητικότητας 1.500 θέσεων. Και μπορεί στα παιχνίδια με αντιπάλους τις "μικρομεσαίες" ομάδες της κατηγορίας να μην υπάρχει η επιθυμητή προσέλευση φιλάθλων, όταν όμως έρχονται τα ντέρμπι ΚΑΟΔ – Παναθηναϊκός και ΚΑΟΔ – Ολυμπιακός, γίνεται το αδιαχώρητο, με αποτέλεσμα να μένουν φίλαθλοι εκτός γηπέδου, κάτι που σημαίνει ότι χάνεται μεγάλο ποσό εσόδων.

Έτσι ο ΚΑΟΔ προσανατολίζεται στο να δηλώσει ως δευτερη έδρα το χωρητικότητας 4.000 θέσεων «Φ. Αμοιρίδης» της Ξάνθης, ώστε σε περίπτωση «sold out», να βάζει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό. Ήδη μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, απέστειλε σχετικό αίτημα, το οποίο και εξετάζεται από τον Δήμο Ξάνθης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΑΟ Δράμας Αριστείδης Ιωαννίδης επιβεβαίωσε την πληροφορία: «Ναι, είναι αλήθεια ότι έχουμε στείλει σχετικό αίτημα και περιμένουμε σύντομα την οριστική απάντηση. Θα θέλαμε πολύ να προχωρήσει η ενέργεια, όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά ακόμη. Θα πρέπει να μάθουμε τις προθέσεις του Δήμου Ξάνθης ώστε να δηλώσουμε για 2η έδρα το γήπεδο της Ξάνθης»,

Όσο για τους λόγους που οι Διοικούντες του ΚΑΟΔ επέλεξαν το «Φίλιππος Αμοιρίδης» ως εναλλακτική λύση, ο πρόεδρος του ΚΑΟΔ δεν έκανε λόγο για το προφανές, που είναι φυσικά τα επιπλέον έσοδα που αναμένονται από τα υπερδιπλάσια εισιτήρια που αναμένεται να κοπούν, αλλά ανέφερε: «Πέρα από την κοντινή απόσταση, θα μπορέσουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους Ξανθιώτες αλλά και τους φιλάθλους γειτονικών περιοχών να δουν από κοντά τα ντέρμπι».

Πηγή: thrakisports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags