Facebook Pixel Την σκαπούλαρε η ΑΕΚ!
| 2011-04-28 15:35:00

Την σκαπούλαρε η ΑΕΚ!

Την σκαπούλαρε η ΑΕΚ!

Ο αθλητικός δικαστής δικαίωσε την ΑΕΚ στην υπόθεση Δελημπαλταδάκη! Σώζεται η "Ένωση", πέφτει στην Α2 ο Ηλυσιακός, ο οποίος προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Απρόσμενη και μη αναμενόμενη εξέλιξη στην κόντρα ΑΕΚ – Ηλυσιακού. Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, εκδικάστηκε  σήμερα η ένσταση της ΑΕΚ κατά του Ηλυσιακού και του Τάσου Δελημπαλταδάκη που υποστήριζε ότι πρόεδρος στους Ιλισιώτες είναι ο συγκεκριμένος μάνατζερ. Κάτι το οποίο, φυσικά, δεν επιτρέπεται. Πρόκεται για μια ένσταση που δε φαινόταν να έχει τύχη.

Παρόλα αυτά, ο αθλητικός δικαστής έκανε δεκτή την ένσταση της ΑΕΚ και απέβαλλε τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα! Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα παραμείνει στην Α1, αν συμφωνήσει και ο ΕΣΑΚΕ. Εξάλλου, ακόμα η υπόθεση δεν έχει τελεσιδηκήσει, αφού ο Ηλυσιακός θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά η απόφαση του ΕΣΑΚΕ:

«Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags