Facebook Pixel «Κουραστήκαμε να κερδίζουμε στα φιλικά»
| 2014-08-06 15:49:00

«Κουραστήκαμε να κερδίζουμε στα φιλικά»

«Κουραστήκαμε να κερδίζουμε στα φιλικά»

Ο Νίκος Ζήσης αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της εθνικής ομάδας μπάσκετ και στην δική του εμπειρία και αγωνιστική προσωπικότητα στηρίζει πολλά ο Φώτης Κατσικάρης.

Ο γκαρντ της Ούνιξ σε δηλώσεις κατά την αναχώρηση της Εθνικής για τη Γαλλία τόνισε πως το σημαντικό είναι η εθνική να παρουσιαστεί έτοιμη στα ματς του Παγκοσμίου και όχι στα φιλικά

«Πιστεύω πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Τα φιλικά είναι το καλύτερο τεστ για να δείξουμε σε τι φάση βρισκόμαστε και θα δούμε τις αδυναμίες μας. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πως φέτος έχουμε μόνο δυνατά φιλικά και αυτό είναι καλό, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κουραστεί να κερδίζουμε στα φιλικά και στα επίσημα να μην πηγαίνουμε τόσο καλά. Είναι ευκαιρία να παίξουμε περισσότερο και θα ευχαριστηθούμε λίγο παραπάνω από τη μονοτονία των προπονήσεων. Είμαστε μια ομάδα με νέο προπονητή, με αρκετά νέα παιδιά, αλλά τα φιλικά με τα επίσημα είναι τελείως διαφορετικά»

Από την δική του πλευρά ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε στην κούραση από την δυνατή προετοιμασία. «Υπάρχει πολλή κούραση. Τώρα έχουμε τα πρώτα φιλικά στη Γαλλία κι ανυπομονούμε όλοι, κυρίως εγώ που είμαι πρώτη φορά στην Ανδρών. Είναι ευκαιρία να ξεφύγουμε από το πρόγραμμα των προπονήσεων που είναι πολύ σκληρό και να δει ο προπονητής σε τι κατάσταση είναι η ομάδα. Εγώ είμαι λίγο αγχωμένος, ακόμη και στις προπονήσεις. Η πίεση θα είναι τεράστια και στο πρώτο φιλικό, γιατί το έχω στο μυαλό μου. Αλλά θέλω να το ξεπεράσω αυτό. Και σε αυτό βοηθούν τα φιλικά, να ξεπεράσουμε το άγχος ή κάποιες ανασφάλειες που έχουμε. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μας και του προπονητικού τιμ θέλουμε να δείξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags